به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایسنا، سید مصطفی مرتضوی گفت: ضریب نفوذ اینترنت و شبکههای اجتماعی در این استان 74 درصد است، در حالیکه در کشور 69.8 درصد است.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی اصفهان افزود: وضعیت نفوذ اینترنت و شبکههای اجتماعی در کشور 10 درصد بالاتر از میانگین جهانی است و برای استفاده از این فضا باید برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: بالاترین نرخ حضور در اینترنت در شبانهروز با هشت ساعت مربوط به ایران است. دختران با 965 دقیقه و پسران با 1025 دقیقه حضور هفتگی، بهترین و طلاییترین زمان زندگی خود را در اینترنت میگذرانند.
رئیس پلیس فتای اصفهان به آمار جرائم رایانهای طی دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: پیشبینی میشود تا سال 2024 اینترنت حق اولیه بشر شناخته شود و کلیه خدمات از این بستر ارائه شود.
مرتضوی اضافه کرد: افزایش جرائم رایانهای با شاکی خصوصی در سال گذشته نسبت به سال قبل آن 63 درصد رشد یافت و در سهماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 122 درصد رشد داشته است.
مرتضوی خاطرنشان کرد: با مشارکت دستگاههای مختلف میتوان از ظرفیت استان اصفهان برای پیشگیری و مقابله با این تهدیدها استفاده کرد. ارائه آموزشهای لازم به مردم برای استفاده صحیح از فضای مجازی را ازجمله اقدامهای مؤثر برای پیشگیری و مقابله با تهدیدهای این حوزه است.
وی افزود: گرچه در حوزه آموزش فضای مجازی اقدامات آموزشی خوبی انجامشده اما این اقدامات منسجم نبوده و نیاز است که نهادی متولی این امر باشد، همچنین بهرهگیری از ظرفیت فرمانداریها، ائمه جمعه و جماعات، روحانیون، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، سازمان بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، آموزشوپرورش، دانشگاههای استان، صداوسیما، اتاق اصناف و سمنها بهصورت هماهنگ میتواند در پیشگیری از آسیبهای فضای مجازی نقش مؤثری داشته باشد.
نظر شما