به گزارش پرشین خودرو، پیشرفتهای سریع در زمینه تکنولوژی و فناوریهای صنعت خودروسازی باعث شده تا ایمنی مسافر و عابرین پیاده بهبود پیدا کند، اما عدم استفاده گسترده از این فناوری بر روی وسایل نقلیه باعث شده است تا این روند سرعت کمی داشته و تاثیر آن بر روی جامعه محدود باشد. به عنوان تحقیقات وزارت حمل و نقل انگلستان اعلام کرده است که در صورت استفاده از سیستم تشخیص موانع و سیستم ترمز خودکار بر روی وسایل نقلیه تجاری بویژه خودروهای ون شهری، میتوان به صورت سالیه از وقوع 2500 تصادف جلوگیری کرد.
به لحاظ مالی، سیستمهای ترمز اضطراری میتوانند به کاهش 45 درصدی هزینه بیمه کمک کنند و در عین حال، حدود 10 درصد برای پرداخت حق بیمه در مقایسه با خودروهای ون بدون سیستم ترمز خودکار صرفه جویی خواهد شد، این درحالیست که شاید یک فرد بالغ با شرایط رانندگی ایده آل و رعایت قوانین، تا آخر عمر خود تصادف شدید نداشته باشد، به همین منظور صرفه جویی در پرداخت هزینه بیمه میتواند کمک بسیار زیادی در کیفیت زندگی وی داشته باشد.
مهمتر از همه، یافتههای این تحقیق ادعا میکند که در سال 1000 زندگی میتواند به طور بالقوه نجات داده شود و در طول 10 سال آینده، از تلف شدن 120 هزار نفر در سوانح رانندگی جلوگیری خواهد شد که در کشور انگلستان کاهش 38 درصدی را به همراه خواهد داشت.
تا به امروز، کمپانی خودروسازی فولکس واگن تنها سازنده وسایل نقلیه تجاری است که از سیستمهای AEB به عنوان تجهیزات استاندارد بر روی خودروهای "ون" خود استفاده میکند و این موضوع میتواند تاثیر بسزایی در بازاریابی و محبوب فولکس واگن در بین مشتریان داشته باشد، هرچند تولید کنندگان مجبور نیستند که از سیستمهای ترمز خودکار به عنوان تجهیزات استاندارد بر روی وسایل نقلیه خود استفاده کنند.
نظر شما