به گزارش پرشین خودرو به نقل از عصرایران، ظاهر این خودرو در مرکز اروپایی تویوتا، طراحی شده و اشتراکات زیادی با مدل هاچبک معمولی آن دارد. با این وجود ستون C در این خودرو با حرکت به جلو، تفاوتهای دلنشینی را در خودرو رقم زده است.
علاوه بر این، افزایش خطوط شانهای، قوس گلگیرها در نمای جانبی در کنار شیب سقفی و شیشههای باریک و زاویهدارانتهایی فاکتورهایی هستند که خودرو را بیش از یک استیشین به "شوتینگ بریک" شبیه میکنند. چراغهای LED در این خودرو نیز کاملا تغییر ظاهر داده و 2 طیف رنگی دیگر به مجموعه این خودرو افزوده شدهاند.
درست شبیه بخش بیرونی، بخش درونی خودروی تورینگ اسپورت کرولا نیز متفاوت از یک هاچبک معمولی است. تویوتا فاصله بین دو محور این خودرو را 60 میلیمتر گسترده کرده و مدعی است که فضای پای مسافران عقب در این خودرو یکی از بهترینها در این کلاس است.
محفظه بار در این خودرو در موقعیت عدم تا کردن صندلیها حدود 598 لیتر ظرفیت دارد و پیشاپیش لئون ST قرار میگیرد. با این وجود خودرو از رقبایی مانند اشکودا اکتاویا استیت و پژو 308 SW کم آورده و برای ظرفیت بیشتر در کرولا مجبور به تا کردن صندلیها خواهیم شد.
تورینگ اسپورت تقریبا از همان موتور بنزینی مدل هاچبک بهره میبرد و در سطح پایه موتور 1.2 لیتری توربو 114 اسببخار قدرت دارد. 2 گزینه هیبریدی بنزینی- الکتریکی با یک موتور 1.8 لیتری 121 اسببخاری از خودروهای پریوس و CH-R در مدلهایی از کرولا تورینگ اسپورت به کار رفتهاند. یک موتور 2 لیتری 187 اسببخاری نیز روی بالاترین مدل کرولای موجود قرار میگیرد.
از فناوریهای این کرولا نیز می توان به هدآپ دیسپلی، سیستم صوتی پیشرفته JBL و شارژر بدون سیم تلفن هوشمند اشاره کرد.
نظر شما