به گزارش پرشین خودرو به نقل از مهر، یاسین پیرزاده مجری طرح دستگاه تولید کننده ریل سوم قطار اظهار کرد: در حال حاضر این ریل از کشورهای دیگر وارد می شود به همین دلیل در صدد برآمدیم تا دستگاهی برای تولید ریل سوم قطار تولید کنیم.
وی با بیان اینکه این دستگاه ثبت اختراع شده و اکنون ریل سوم قطار را با این دستگاه در قالب یک شرکت دانش بنیان تولید می کنیم، گفت: نمونه های خارجی که اکنون در مترو و قطارهای شهری به کار می روند با جوشکاری تولید می شوند که امکان جدا شدن از هم را دارند.
پیرزاده با بیان اینکه دستگاهی که تولید کرده ایم ریل را به صورت یکپارچه تولید می کند، گفت: این یکپارچگی مانع شکسته شدن و جداسازی ریل سوم خواهد شد و به این صورت از ضرر و هزینه اضافی جلوگیری می کند.
به گفته این محقق، این دستگاه همچنین از عمر بالایی برخوردار است.
پیرزاده افزود: سرعت تولید ریل سوم مترو به واسطه این دستگاه بالاست و می تواند نیاز کشور را از این نظر برطرف سازد؛ این دستگاه روزی ۱۶ ریل را می سازد.
وی گفت: ریل سوم در قطارهای شهری و مترو استفاده می شود و شرکت مترو مخاطب آن برای به کارگیری و استفاده آن در خطوط است.
وی باتاکید بر ضرورت حمایت از طرح های داخلی گفت: در حال حاضر با شرکت مترو مذاکراتی شده تا از این ریل سوم بهره برداری شود.
پیرزاده گفت: نمونه هایی که در این شرکت تولید می شود ۲۰ درصد از قیمت نمونه های خارجی پایین تر است و شرایط تعمیر و ارائه خدمات آن توسط خودمان خواهد بود.
به گزارش مهر، این طرح در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ در بخش اختراعات ارائه شد. دستگاه تولید کننده ریل سوم قطار در یک شرکت دانش بنیان در شهرک صنعتی چهاردانگه تولید می شود.
نظر شما