به گزارش پرشین خودرو به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، قاسم عسکری نسب با بیان این مطلب که توسعه زیرساختهای بندری و حمل و نقل دریایی علاوه بر اشتغالزایی و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه، تاثیر قابل توجهی در بهبود معیشت و زندگی مرزنشینان خواهد داشت، گفت: با فراهم شدن زیرساختهای لازم در بندر شیوء و با توجه به نزدیکی آن به کشورهای حاشیهنشین خلیجفارس از جمله قطر، این بندر میتواند به عنوان به کانون فعال صادراتی و پایانههای موادمعدنی در غرب استان هرمزگان تبدیل شود.
وی افزود: تجهیز، توسعه و ایجاد زیرساختهای لازم در این بندر، زمینه ساز تحولی چشمگیر در بحث رونق صادرات غیرنفتی و تجارت دریایی با کشورهای منطقه خلیج فارس خواهد شد.
عسکری نسب با اشاره به برنامههای دولت در زمینه ایجاد اقتصاد دیجیتالی و جامعه اطلاعاتی در کشور، افزود: در همین راستا، بندر شیوء از طریق سرور مرکزی اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه به شبکه یکپارچه اطلاعاتی بنادر کشور متصل شده است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه اطلاع رسانی سریع، برچیدن تشریفات وقت گیر اداری و تسریع در انجام فرآیند مکاتبات را از جمله نتایج اتصال بندر شیوء به شبکه یکپارچه اداری بنادر کشور بیان کرد و گفت: راه اندازی این سامانه و همچنین فعال شدن نماد مالی در این بندر، منجر به سادهسازی فرایندهای مختلف اداری و بهینه شدن زمان و هزینه های مشتریان شده و افزایش رضایت عمومی مردم منطقه را در پی خواهد داشت.
این مقام مسئول به کارگیری فناوری اطلاعات در بخش های مختلف دستگاههای اجرایی در راستای افزایش بهرهوری، ارتقای سطح خدمات رسانی به فعالان اقتصادی و استقرار دولت الکترونیک را از دیگر اهداف اجرای این طرح برشمرد.
شایان ذکر است، بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان، بوشهر و فارس و در فاصله ۲۱۰ کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله ۱۱۰مایل دریایی (هر مایل دریایی معادل ۱.۸ کیلومتر)، نزدیکترین مرز خشکی ایران با بندر الرویس قطر محسوب میشود.
نظر شما