به گزارش پرشین خودرو به نقل از میزان، حسن نیا در خصوص آخرین وضعیت رانندگان کامیون بیان کرد: با توجه به پیگیریهای صورت گرفته وزارت صنعت و معدن نسبت به ترخیص لاستیک از گمرکات کشور به خصوص از بندرعباس و بوشهر به مراکز استانها اقدام میکند و در ادامه برای تامین لاستیک کامیونداران، تقویت کارخانههای تولیدی در کشور در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود: بخشی از لاستیکهایی که مربوط به بخش اموال تملیکی بوده، در اختیار سازمان راهداری قرار گرفته که تعداد آن حدود ۱۲ هزار حلقه بوده است.
رئیس سازمان راهداری تصریح کرد: با مذاکراتی که با گمرک و وزارت صنعت انجام داده ایم در روزهای آتی حدود ۹۰ هزار حلقه لاستیک از گمرکات ترخیص خواهد شد که امیداواریم این موضوع طی یک تا دو هفته آینده مشکلات رانندگان کامیون در زمینه تامین لاستیک را حل کند.
حسن نیا با اشاره به موافقت با افزایش کرایه بار عنوان کرد: افزایش نرخ کرایه بار کامیونها از چند ماه گذشته مطرح شده که محاسبه مبنای کرایه تن کیلومتر بوده که مبنای این محاسبه هزینه تمام شده حمل بار شامل هزینه سرمایه گذاری اولیه و نگهداری ماشین است که در این باره محاسباتی در سازمان راهداری صورت و به شورای عالی ترابری کشور ارسال شد و در حال حاضر در دستور کار قرار گرفته که در آینده نزدیک این موضوع مطرح در باره آن تصمیم گیری شود.
وی با اشاره به معیار سنجش هزینه حمل بار اظهار کرد: مقدار بار، وزن بار، مسیر حرکت، راههای آزاد راهی، بزرگراهی و... از جلمه شاخصهای تعیین کننده هزینه حمل بار است که تمامی این موارد در هزینه تمام شده یک تن کیلومتر نقش بسزایی داشته باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در توصیح بیمه تکمیلی برای رانندگان و همسران آنها توضیح داد:حدود ۹۰۰ هزار نفر پیش بینی ما برای پوشش بیمه تکمیلی کامیونداران و همسران آنها بوده است که طبق آخرین جمع بندی بیش از ۷۰۰ هزار نفر مشخصات خود را در سامانه بیمه تکمیلی ثبت کردند و بخشی هنوز اقدام به ثبت اطلاعات در سامانه جهت برخورداری از بیمه تکمیلی نکرده اند.
حسن نیا با اشاره به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کامیونداران برای خرید لاستیک گفت: یکی از مصوبات دولت این بود که واردات لاستیک براساس ارز دولتی است که قیمت لاستیک بستگی به نوع و ایرانی و خارجی بودن آن متفاوت است و قیمتها توسط وزارت صنعت تعیین میشود.
وی در این باره تاکید کرد: مبنای معافیت گمرکی برای ترخیص لاستیک از ۲۶ درصد به ۵ درصد کاهش داده که این کالا ارزانتر در اختیار رانندگان قرار گیرد.
رئیس سازمان راهداری در انتها خاطر نشان کرد: مشکلات مربوط به لاستیک، هزینههای جاری با اقداماتی که صورت گرفته و تامین ارز دولتی برای کامیونداران در حال مرتفع شدن است و در آینده نه چندان دور شاهد حل کامل مشکلات این صنف خواهیم بود.
نظر شما