به گزارش پرشین خودرو به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، فرامرز فرامرزپور با اعلام این خبر عنوان كرد: اداره بازرسی و یكنواختی شامل سه واحد جست و جو و نجات، بازرسی و نظارت و واحد كنترل ترافیك هوایی فرودگاه هاست.
رییس اداره بازرسی یكنواختی اداره كل كنترل ترافیك هوایی با بیان اینكه واحد جست و جو و نجات (RCC) وظیفه هماهنگی و هدایت نیروهای حاضر در صحنه، پیاده سازی مكان سانحه ارتباط با كاوشگرهای كنترل و نجات و نیز هواشناسی را برعهده دارد، توضیح داد: واحد بازرسی و نظارت نیز به بررسی همجواری ها، تخلفات، خطاهای كنترلرها و خلبانان، رویدادهای پروازی و هر اتفاقی كه در فضا رخ می دهد با بررسی اسناد و مدارك و هماهنگی با سازمان هواپیمایی كشوری می پردازد و واحد مراقبت پرواز فرودگاه ها نیز تمام امور مربوط به عملیات فرودگاهی را مانند تكنیكال بلاك، نیروی انسانی، صورت كشیك ها، وقایع، موضوعات مرتبط با دستگاه های ناوبری و ارتباطی و نیز كمبود امكانات و تجهیزات و امور مربوط به تسهیلات را ساماندهی می كنند.
وی در معرفی مهمترین اقدامات انجام شده در این اداره طی یك سال اخیر گفت: در این راستا می توان به تدوین دستورالعمل های مربوط به واحدهای كنترل ترافیك هوایی و ارتباط آنها با سازمان های لشكری و كشوری، الكترونیكی كردن گزارش ها (elog) در راستای تحقق صرفه جویی اقتصادی و انعقاد تفاهمنامه با سازمان بنادر و دریانوردی برای انجام هماهنگ عملیات جست و جو و نجات اشاره كرد. ضمن اینكه چنین تفاهمنامه ای میان فرودگاه های رشت، بوشهر و بندرعباس و اداره های كل بنادر و دریانوردی استان های مربوط منعقد شده و به زودی تفاهمنامه فرودگاه چابهار نیز به امضا خواهد رسید.
فرامرزپور با اشاره به اینكه چندی پیش مركز مستقل رسمی جست و جو و نجات هوایی در فرودگاه زاهدان راه اندازی شده و قرار است تا پایان امسال چنین مركزی در فرودگاه های بندرعباس، اصفهان و كرمانشاه تشكیل شود، افزود: سال آینده مركز جست و جو و نجات در فرودگاه های مشهد، تبریز، بوشهر، كرمان و مهرآباد نیز راه اندازی خواهد شد.
رییس اداره بازرسی یكنواختی اداره كل كنترل ترافیك هوایی همچنین از برنامه ریزی برای راه اندازی سامانه تحلیل و بررسی رویدادها و مخاطرات پروازی و نیز استفاده از فناوری كاوشگرهای جست و جو و نجات خبر داد.
نظر شما