کد خبر 104302
۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۳
عجیب‌ترین وزارتخانه‌های جهان!

پرشین خودرو: همه دولت ها، وزارتخانه‌ها و وزاری مرسوم و شناخته شده‌ای دارند، اما برخی از حکومت‌ها و دولت‌های جهان وزارتخانه‌های جدید و ابتکاری تأسیس کرده اند تا با این روش به مردم خود، خدمت کنند و مطالبات و نیاز‌های آنان را پاسخ گویند.

به گزارش پرشین خودرو به نقل از تابناک باتو، همه دولت ها، وزارتخانه‌ها و وزاری مرسوم و شناخته شده‌ای دارند، اما برخی از حکومت‌ها و دولت‌های جهان وزارتخانه‌های جدید و ابتکاری تأسیس کرده اند تا با این روش به مردم خود، خدمت کنند و مطالبات و نیاز‌های آنان را پاسخ گویند.

در این گزارش با عجیب‌ترین وزارتخانه‌ها و منحصر به فردترین وزرا آشنا خواهید شد. هدف از تأسیس این وزارتخانه‌ها، چیزی نیست جز خدمت به ملّت در تأثیرگذارترین شکل ممکن.

۱. وزیر خودکشی و بیماری‌های روحی و روانی، انگلستان

انگلستان به تازگی تصمیم گرفته تا آمار خودکشی را کاهش دهد. از این روی خانم «ترزا می» نخست وزیر انگلستان ـ برای نخستین بار در جهان ـ خانم «مای جکی دوئل» را به سِمت وزیر پیشگیری از خودکشی و بیماری‌های روحی و روانی منصوب کرده است.

ترزا می در مراسمی به مناسبت روز جهانی بهداشت روان گفت: زمانی که من نخست وزیر انگلیس شدم، روی پلکان ساختمان داونینگ استریت ایستادم و متعهد شدم که با بی عدالتی‌ها گزنده در جامعه‌مان مبارزه کنم.

او تصریح کرد: کمتر بی عدالتی است که شدیدتر از بی عدالتی نسبت به کسانی باشد که مبتلا به مشکلات مربوط به بهداشت روان هستند، اما ما با یکدیگر می‌توانیم این وضعیت را تغییر دهیم و به این ذهنیت بیجا که خیلی‌ها را مجبور به رنج بردن در سکوت می‌کند، پایان دهیم. ما می‌توانیم از تراژدی از بین رفتن جان بسیاری از افراد بر اثر خودکشی پیشگیری کنیم. ما می‌توانیم به خوب بودن وضعیت روحی و روانی فرزندانمان اولویتی که شایسته آن است، بدهیم.


۲. وزیر امور تنهایی، انگلستان

ایده‌ی تعیین وزیر خودکشی، تنها ایده‌ی عجیب و جدید انگلستان نیست. ترزا می ‌در ژانویه سال ۲۰۱۸ میلادی خانم «تریسی کروچ» را به عنوان وزیر تنهایی منصوب کرد تا به معضل تنهایی و انزوای اجتماعی بپردازد. ترزا می، نخست وزیر انگلیس در این باره گفت: تنهایی، حقیقت اندوهبار عصر معاصر است.

وی افزود: من می‌خواهم با این چالش که در جامعه ما وجود دارد مقابله کرده و در راستای توجه به تنهایی قشر های مختلف از جمله افراد مسن و افرادی که عزیزان خود را از دست داده‌اند و کسی را برای صحبت کردن و تبادل افکار ندارند، اقدام کنم.


۳. وزارت یوگا، هندوستان

در سال ۲۰۱۴ میلادی، دولت «نارندرا مودی» وزارت جدیدی را در جهت ترویج یوگا و فعالیت‌های طب سنّتی در هند تأسیس کرد.

 

وزیر

 

تأسیس این وزارتخانه با اختلافات بسیاری همراه شد، با این حال دستاورد‌های درخشانی داشت. این وزارتخانه در سال ۲۰۱۵ میلادی برای نخستین بار روز جهانی یوگا را برگزار کرد؛ یوگای دسته جمعی با حضور شخصِ نخست وزیر و مشارکت ۳۵ هزار شهروند هندی.


۴. وزارت خوشبختی و مثبت بودن، امارات متحده عربی

امارات متحده عربی موضوع «احساس خوشبختی» و «شادی» در میان شهروندانش را از اولویت سال‌های اخیر قرار داده است. به همین دلیل، در فوریه سال ۲۰۱۶، وزارت خوشبختی را پایه گذاری کرد. خانم «عهود رومی» وزیر خوشبختی امارات می‌گوید، هدفم این نیست کاری کنم تا مردم بخندند، می‌خواهم مسئولیتی را که دولت امارات بر دوشم گذاشته به بهترین شکل ممکن انجام دهم و کاری کنم تا کشورم امارات تا آغاز سال ۲۰۲۱ میلادی در بین پنج کشور اول شاد جهان قرار بگیرد.

 

وزیر

 

شایان ذکر است که امارات متحده از بین ۱۵۷ کشور جهان، در رتبه ۲۸ شادترین مردم جهان قرار دارد.


۵. وزارت دستشویی، ژاپن

اگر قرار باشد یکی از امور مهم در ژاپن را نام ببرید، دستشویی و توالت یادتان نرود. این مسأله آنقدر برای ژاپنی‌ها مهم است که موزه‌ای به نام دستشویی دارند که ۶۰ میلیون دلار قیمت دارد. به علاوه خانم «هاروکو آریمورا» وزیر توانمندسازی زنان در ژاپن، یک لقب غیر رسمی دیگر هم دارد؛ وزیر دستشویی.

 

وزیر

 

این سِمت در سال ۲۰۱۴ میلادی به او اعطا شده است. خانم آریمورا بر این باور است که بهبود وضعیت دستشویی‌های عمومی، امری محوری در پیشرفت زنان است. او می‌گوید: زنان نمی‌توانند خود را مجبور کنند که به دستشویی‌های کثیف و آلوده مکان‌های عمومی بروند. اگر می‌خواهیم زنانی که در بیرون از خانه شاغل هستند، به رشد و شکوفایی برسند، بر ماست که توالت‌های موجود در بیرون از خانه را بهبود ببخشیم!

کد خبر 104302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha