به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایسنا، براساس گفته ژانگ ژانگیانگ یکی از مسئولان شرکت علوم و صنعت هوافضا چین این پرتاب برای بررسی فناوریهای ارتباطی پهنای باند شبکه ماهوارهای "هونگیوم" صورت گرفته است.
فرستادن هونگیوم، سی و هفتمین پرتاب چین در سال 2018 به شمار میرود. براساس طرح ارائه شده توسط شرکت علوم و صنعت هوافضا چین که بزرگترین سازنده فناوریهای فضایی این کشور به شمار میرود و ساخت هونگیوم را بر عهده دارد، شبکه ماهواره ای هونگیوم پس از استقرار 156 ماهواره ارتباطی در ارتفاعهای 160 تا 2000 کیلومتر مدار زمین، میتواند کلیه نقاط کره زمین از جمله قطب شمال و جنوب را تحت پوشش قرار دهد.
بنا به گفته ژانگ ژانگیانگ هر کدام از ماهوارههای این شبکه که قرار است تا سال 2022 تکمیل شود میتوانند 500 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه انتقال دهند. وی میگوید پس از آزمایش نخستین هونگیوم و اثبات تواناییهای مورد نظر، به منظور انجام مرحله دوم آزمایش، چهار ماهواره دیگر تا پایان سال 2020 به فضا پرتاب خواهد شد که شبکه کوچک اولیه را تشکیل دهند. براساس نتایج به دست آمده از کار این شبکه، بقیه ماهوارهها به تدریج راهی مدارهای مورد نظر در اطراف زمین میشوند.
کار بر روی برنامه شبکه ماهوارهای هونگیوم از سپتامبر 2016 توسط شرکت علوم و صنعت هوافضا چین به منظور دادن پوشش ارتباطی تلفنی و خدمات اینترنت به کلیه نقاط بر روی کره زمین حتی هواپیما یا کشتی با هزینههای خدماتی کمتر نسبت به شبکههای ارتباطی ماهوارهای دیگر با ارائه خدمات ارتباطی 24 ساعته به کاربران آغاز شد.
ژانگیانگ میگوید: "هونگیوم کاربران ما را قادر میسازد از خدمات اینترنت باند پهن بدون توجه به اینکه آیا آنها در بیابان، دریا و یا هواپیما هستند بهره ببرند و کمک خواهد کرد که مردم در مناطق توسعه نیافته هم با اقصی نقاط جهان مرتبط شوند.
نظر شما