پرشین خودرو: رئیس پلیس راهور گفت: ایرانی ها سال گذشته 23 هزار میلیارد تومان برای خرید خوردو هزینه کردند.
به گزارش «پرشین خودرو»، سردار اسکندر مومنی روز سه شنبه در سومین کنفرانس بین المللی حوادث رانندگی و جاده ای که در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد اظهار داشت: یک میلیارد و 317 میلیون وسیله نقلیه در دنیا وجود دارد که سالانه یک میلیون 270 هزار نفر جان خود را بر اثر حوادث رانندگی از دست می دهند. هم اکنون در دنیا به ازای هر پنج نفر یک وسیله نقلیه وجود دارد که این آمار در کشور یک وسیله نقلیه به ازای هر سه نفر است.
میزان کشتههای حوادث رانندگی به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه در دنیا 9.5 نفر است که در کشور این آمار 8.2 دهم است.
هم اکنون ایران 1.8 دهم درصد وسایل نقلیه موتوری در جهان را دارا است اما میزان کشته ها 1.5 درصد تلفات دنیا است.
رئیس پلیس راهور از شماره گذاری هر ساعت 50 خودرو در تهران خبر داد و افزود: روزانه 1200 خودرو در تهران شماره گذاری می شود که طبق پیش بینی ها میزان خودروهای کشور تا پایان دهه 90 به بیش از 30 میلیون می رسد.
وی تاکید کرد: در سال گذشته یک میلیون و 668 هزار خودرو جدید و 813 هزار موتورسیکلت شماره گذاری شد و یک میلیون و 900 نفر گواهینامه جدید دریافت کردند.
هزینه 23 هزار میلیارد تومانی ایرانی ها برای خرید خودرو
رئیس پلیس راهور با اعلام اینکه ایرانی ها سال گذشته 23 هزار میلیارد تومان برای خرید خودرو هزینه کرده اند گفت: بر اساس آخرین سرشماری که در کشور انجام شده است 4 میلیون نفر بین سالهای 85 تا 90 به جمعیت کشور اضافه شدند این در حالی است که 7 میلیون و 300 هزار خودرو و 4 میلیون موتورسیکلت به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه شد.
به گفته مومنی، در سال گذشته با کاهش 25 درصدی تصادفات و 18 هزار کاهش کشته و مجروح از ورود 12 هزار میلیارد تومان خسارت به کشور جلوگیری شد.
سردار مومنی با اعلام اینکه اگر نگاه خود را به ایمنی و انضباط تغییر ندهیم دچار چالش جدی می شویم تاکید کرد: توسعه ایمنی خودرو متاسفانه اندک است. اگر نتوانیم طی سالهای اخیر ایمنی خودرو را ارتقاء دهیم روند کاهش تلفات با چالش جدی مواجه می شود.
به گفته رئیس پلیس راهور طی 4 سال گذشته چند خودرو پرتیراژ کنیستر و کاتالیست را از خودرو حذف کردند و اگر حکم پلیس نبود بار دیگر آن را نصب نمی کردند.
میانگین سنی زنان و مردان برای دریافت گواهینامه
رئیس پلیس راهور کشور گفت: میانگین سنی زنان برای دریافت گواهینامه 27 و مردان 26 سال است.
مومنی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از سیستم های هوشمند و کنترل الکترونیکی امروز یک ضرورت است و دیگر امکان کنترل فیزیکی جاده ها وجود ندارد. در هر منطقه ای که سیستم های هوشمند نصب شده است با کاهش تخلفات و بهبود رفتار رانندگان مواجه بودیم. به عنوان مثال در جاده تهران - مشهد میزان تخلفات در هنگام نصب دوربین ها 4 درصد بود اما میزان تخلفات امروز به 4 دهم درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی امسال 2200 کیلومتر از جاده ها نیز تحت پوشش دوربین قرار می گیرند. در گذشته دوربین ها به صورت آفلاین و مجزا بودند اما امروز به صورت یکپارچه فعال هستند. هم اکنون 40 درصد جاده ها به صورت هوشمند کنترل می شود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد افزایش ایمنی خودروها گفت: برای کاهش تلفات رانندگی دیگر یک مولفه کافی نیست و همه مولفه ها باید در نظر گرفته شود. ایمنی خودروها هم باید همپای سایر مولفه ها پیش رود.
رئیس پلیس راهور در مورد تغییر گواهینامه ها نیز گفت: تغییرات اساسی در آموزش داریم ضمن اینکه مدت اعتبار گواهینامه ها بر اساس شرایط سنی افراد تعیین می شود.
مومنی در پاسخ به مهر در مورد میانگین سنی افراد متقاضی گواهینامه گفت: میانگین سنی زنان برای دریافت گواهینامه 27 سال و مردان 26 سال است.
کد خبر 11420
نظر شما