به گزارش پرشین خودرو، سعید رسولی تصریح کرد: تکمیل این ۸۰۰ کیلومتر خطوط ریلی و حومه ای، نیازمند ۴ هزار و ۵۰ میلیارد تومان منابع مالی است که تا پایان سال ۹۹ طرح ها اجرایی خواهد شد.
وی اظهارداشت: افزایش مطالبات مردم برای استفاده از قطار نشان از توسعه یافتگی است و توسعه حمل و نقل ریلی حومه ای به خصوص در محدوده و کلانشهرها از استان تهران، از مهم ترین اولویت های شرکت راه آهن برای تسهیل تردد مردم در این منطقه است.
مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران یادآورشد: با وجود ۴۰ سال تحریم های ظالمانه شرکت راه آهن موفق شده پروژه های ریلی زیادی را با اولویت بندی انجام دهد، زیرا تامین خواسته ها و فراهم کردن آسایش و رفاه مردم، وظیفه مهمی است که باید به سرانجام برسد.
رسولی با بیان اینکه راه آهن سرمایه ملی و متعلق به همه آحاد مردم ایران است و باید از این امکانات به خوبی استفاده شود، گفت: باید از این ثروت ملی به بهترین وجه استفاده کنیم و مردم نیز حلاوت اجرای پروژه های انجام شده را احساس کنند، امسال باید سال استفاده از فرصت ها و افزایش بهره وری در شرکت راه آهن باشد.
معاون وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: خوشبختانه در این جلسه تمام مسایل و مشکلات ریلی منطقه اسلامشهر، رباط کریم و شهر پرند مطرح و مقرر شد به زودی هیئتی از راه آهن مسائل و مشکلات موجود را از نزدیک مورد بررسی قرار داده و با اولویت بندی نسبت به رفع آنها اقدام شود.
رسولی تاکید کرد: خطوط ریلی در این منطقه از مناطق مسکونی رد می شود و باید هرگونه اقدامات مربوط ایمنی را در این مسیر جدی بگیریم و با افزایش برنامه تردد قطارهای حومه ای به خصوص در مسیرهای پر رفت و آمد مردم، تردد در این مسیرها بیش از پیش تسهیل شود.
منبع: مهر
نظر شما