به گزارش پرشین خودرو، امیرحسین جلالی با بیان این مطلب افزود: در صنعت خودرو شایسته سالاری حاکم نیست و به جای آن از مدیریت پنهان و سیاسی کاری به وفور پیدا می شود.
هفته گذشته در حالی دوره ۶ ساله مدیریتی یکه زارع در شرکت ایران خودرو به اتمام رسید که همزمان با برکناریش روانه بازداشتگاه اوین شد و همین امر باعث شد تا صحبتهای مختلفی در مورد دلایل این تغییر آن هم در تعطیلات تابستانه خودروسازان مطرح شود.
با برکناری یکه زارع و گمانه زنی های مختلف برای انتخاب مدیرعامل جدید برای عدم تکرار اشتباهات گدشته و برطرف شدن مشکلات پیش رو صنعت خودرو در ایران خودرو امیرحسین جلالی نایب رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن و نیرو محرکه استان تهران در خصوص اتفاقات پیش آمده گفت: در روزهای اخیر شاهد تلاطماتی در مدیریت صنعت خودرو بودهایم و این خود باعث پیچیده تر شدن اوضاع شده و برون رفت از بحران را به نسبت سخت تر کرده است. اگرچه وضعیت پیش آمده قابل پیش بینی بود و دلسوزان دستاندرکار قطعهسازی هشدارهای لازم را به آقایان داده بودند، اما کسی به حرف های قطعه سازان گوش نداده و در نهایت عدم مدیریت صحیح در ایران خودرو باعث به وجود آمدن جریانات پیش رو شد. به عقب برگشتن و پرداختن به دلایل بحران گرچه لازم است ولی اول باید برای بقای این صنعت راهبردی فکری کرد و سپس به ریشه یابی و اوضاع پیش آمده برداخت.
جلالی درباره انتخابات مدیرعامل جدید اظهار داشت: در شرایط فعلی باید اول به فکر یک تیم مدیریتی قوی با ذهن پاک بود و سپس با تشکیل کار گروهی با حضور بانک ها و تشکل های واقعی به تدوین راهکارهای برون رفت از بحران پرداخت، برکسی پوشیده نیست که قدم اول توجه به برطرف نمودن مشکلات قطعهسازان و تامین نقدینگی برای آنها می باشد تا خودروهای ناقص هر چه سریعتر تجاری شوند و سپس با افزایش تیراژ تولید خودرو به مقیاس اقتصادی رسید. این در حالیست که بدون در نظر گرفتن قطعه سازان در قالب تشکل های واقعی خودروسازان و بانکها نمی توانند به موفقیت دست یابند و تنها در سایه درک صحیح جمعی از مشکلات می توان با مهندسی مالی و داخلی سازی حداکثری به مشکلات اقتصادی پیش رو صنعت خودرو فائق آمد.
وی در خصوص نحوه مدیریت ایران خودرو گفت: در صنعت خودرو شایسته سالاری حاکم نیست و به جای آن از مدیریت پنهان و سیاسی کاری به وفور پیدا می شود؛ به همین دلیل است که با وجود دیوار بلند تعرفه، صنعت خودرو تا خرخره بدهکار و عملا ورشکسته است و ما همه همیشه منتقدیم ولى كمتر به تجارب قبلى توجه می کنیم.
جلالی در پایان خاطر نشان کرد: با انتخاب یک مدیریت پاکدست، خوش فکر، دانشبنیان و دلسوز در صنعت خودرو، این صنعت بحران زده را به قله های سرافرازی برسانیم و این امکان پذیر نیست مگر با یک تیم مدیریتی با اهلیت از جنس تکنوکرات های شناخته شده خودرو.
نظر شما