به گزارش پرشین خودرو، آمارهای ثبت شده در شرکت کنترل ترافیک نشان از کاهش ۱۴ تا ۳۵ درصدی ترافیک در محدوده طرح ترافیک و رینگ بیرونی آن داشته است.
محسن پورسیدآقایی - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران - گفته بود: افراد براساس حس شخصی خود افزایش و کاهش ترافیک را قضاوت میکنند. این حس دقیق نیست چرا که باید براساس قرارگیری در نقاط مختلف شهر و ساعتهای متفاوت باشد. مهم این است که براساس آمارها و دوربینها، طول ترافیک را اندازهگیری و تحلیل کرد.
وضعیت ترافیکی در مردادماه ۱۳۹۸
با پایان مردادماه و آنالیز دادهها از سوی شرکت کنترل ترافیک تهران، آمارها نشان میدهد در مجموع ترافیک تهران نسبت به مردادماه سال گذشته روند نزولی داشته است. جدول ذیل نشان میدهد که مجموع طول ترافیک معابر با سطح بالای ۳۰ درصد ترافیک سنگین در بازهی زمانی ۶ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه برای روزهای کاری از ۶.۱ کیلومتر به ۵.۳ کیلومتر (حدود ۴۲ درصد) کاهش پیدا کرده است.
جدول (۲) نشان میدهد مجموع طول معابر در محدودهی کنترل آلودگی هوا از ۲۰ کیلومتر به ۹ کیلومتر (حدود ۵۵ درصد) کاهش پیدا کرده است.
جدول (۳) نشان دهنده کاهش ۵۲ درصدی مجموع طول ترافیک معابر در طرح ترافیک و محدودهی کنترل آلودگی هوا است.
همچنین جدول (۴) نشان دهنده کاهش ۴۰ درصدی مجموع طول در ناحیه خارج از طرح ترافیک و محدودهی کنترل آلودگی هوا است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرنوشت معابر از روانترین (A) تا پرترافیکترین (F) تقسیم بندی میشوند. سطحهای E و F معابری با سطح بالای ۳۰ درصد ترافیک سنگین هستند که جزو پر ترافیکترین معابر شناخته میشوند.
منبع: ایسنا
نظر شما