به گزارش پرشین خودرو، مجتبی استاد رحیمی، با اعلام این خبر گفت: بهبود 10 درصدی امتیاز كیفیت سایر محصولات از جمله خانواده محصولات پژو 206، پژو207، دنا و همچنین بهبود در برخی مكانیزمها و سیستمهای خودرویی و موتور نیز از جمله پروژههای بهبود كیفیت در حوزه محصولات، سیستم و قطعات در سال جاری اجرایی می شود.
وی تاكید كرد: در سال گذشته برنامه های متعدد بهبود و ارتقای كیفیت در تمامی زنجیره تولید در گروه صنعتی ایران خودرو به اجرا گذاشته شده و در شرایط سخت تحریمی علاوه بر حفظ سطح كیفیت محصولات نسبت به ارتقای آن نیز اقدام شده است به گونه ای كه در پایان این سال بیش از 88 درصد از محصولات دارای سطح كیفی 3، 4 و 5 ستاره بوده است.
جهش تولید همراه با ارتقای كیفیت محقق خواهد شد
معاون مدیرعامل در كیفیت گروه صنعتی ایران خودرو با تاكید بر ضرورت تحقق شعار سال99 گفت: جهش تولید در گروه صنعتی ایران خودرو قطعا با ارتقای كیفیت محصولات همراه خواهد بود.
استاد رحیمی با تشریح راهبردها و رویكردهای ترسیم شده برای دستیابی به اهداف كیفیت در سال99، از حركت به سمت بهره مندی از سیستم Tiering در شبكه تامین خبر داد و تصریح کرد: با انتخاب قطعه سازان توانمند داخلی و كمك به توانمندسازی سایر قطعه سازان، روند تضمین كیفیت قطعات نیز با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.
وی افزود: تامین مواد اولیه، قطعات و مجموعههای با كیفیت همزمان با پیشبرد برنامههای ساخت داخل، تحقق تولید با كیفیت با اجرای برنامهها و پروژههای بهبود كیفیت، نظارت كیفی ویژه بر فرآیندهای صادرات، لجستیك، تحویل و ارایه خدمات بدون نقص از اولویتهای حوزه كیفیت در سال 99 است و برای دستیابی به اهداف، نسبت به تدوین برنامهها در راستای ارتقای سطح رضایتمندی مشتریان اقدام شده است.
همکاری با دانش بنیانها
استاد رحیمی با بیان این كه در مسیر ارتقای كیفیت محصولات و اجرای پروژه ها و برنامه های بهبود كیفیت در سال جاری، علاوه بر توانایی سازندگان داخلی، از ظرفیت های موجود در شركت های دانش بنیان نیز بهره مند خواهیم شد اضافه كرد: براساس تغییرات ایجاد شده در رویكرد راهبردی تامین و كنترل و تضمین كیفیت از قطعه به سیستم با تمرکز بر ساخت داخل قطعات، برنامه های اجرایی برای دستیابی به اهداف در این حوزه تدوین شده است.
وی خاطرنشان كرد: استقرار طرح کنترلی قطعه در سیستم خودرویی در محل سازندگان، شناسایی و تعریف سیستم خودرویی، لیست قطعات مرتبط با هر سیستم و تعریف تست پلن و تامین قطعات بر اساس سیستم (سازنده واحد) و با کیفیت برتر از جمله طرح ها و برنامه های اجرایی است.
معاون مدیرعامل در كیفیت ایران خودرو ادامه داد: تضمین اجرای طرح تكوین پروژههای محصولات و قطعات با چابكسازی فرآیند تاییدیه قطعات و اجرای فرآیند بازنگری شده تضمین كیفیت سازندگان در تكوین قطعات جدید و همچنین ارتقای آدیت پروژه ها با اجرای آدیت های تخصصی و جزئی در فرآیند تولید محصولات جدید دنبال خواهد شد.
فرهنگ کیفیت در فرآیند تولید
وی استقرار فرهنگ كیفیت در فرآیند تولید خودرو در سطح گروه صنعتی ایران خودرو را یكی از راهبردهای اصلی این خودروساز دانست و تاكید كرد: برهمین اساس تداوم كیفیت قطعات و محصول و كاهش نوسانات با تمركز بر فرهنگ کیفیت در ساخت و پاسخگو بودن تولیدكننده هر بخش نسبت به كیفیت محصول دنبال می شود.
استاد رحیمی انتخاب سازندگان براساس معیار كیفیت قطعات تولیدی را عامل تعیین كننده در سهم آنان از قطعات مورد نیاز ایران خودرو عنوان كرد و گفت: ارتقای سطح كیفیت طراحی، تامین و تولید و حركت به سمت نظام ردهبندی تامینكنندگان و تطبیق سهم تأمینكنندگان (MRP) با قابلیتهای كیفی آنها و اجرای سیاست خروج از تأمین قطعات تك سورسی از دیگر راهبردهای ترسیم شده برای سال 99 است.
وی همچنین ارتقا و بهبود فرآیند حمل و لجستیك قطعات، بدنهها و محصولات تولیدی نیز از راهبردهای اصلی ترسیم شده برای سال 99 عنوان كرد و با تاكید بر استقرار سیستم یكپارچه كیفیت در تمامی سایت های ایران خودرو گفت: ارتقای استانداردها و زیرساخت های كیفیت در سایت های تولیدی ایران خودرو با تدوین و اجرای رویه جدید نظارت كیفی سایتها، ارتقا و اجرای سه المان واكنش به هنگام، كنترل فرآیند و ممیزی داخلی در سایت ها و پیاده سازی و توسعه سیستمهای یكپارچه كیفی در تمامی سایتها دنبال میشود.
تضمین کیفیت محصولات صادراتی
استاد رحیمی از عملیاتی شدن برنامه های متنوع در حوزه صادرات محصولات ایران خودرو در سال 99 خبر داد و گفت: برهمیناساس و با راهبرد تضمین كیفیت محصولات صادراتی، طبقهبندی كیفی قطعات جهت تخصیص به خودروهای صادراتی، رعایت الزامات تكوین در تمامی خودروهای صادراتی و ارتقای ارزیابی فرآیند و تجاری سازی محصولات صادراتی اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: چابكسازی استانداردها و اجرای اثربخش آن نیز از دیگر راهبردهای تعیین شده برای ارتقای كیفیت در سال 99 است.
معاون مدیرعامل در كیفیت ایران خودرو در پایان خاطرنشان کرد: ارتقای كیفیت محصولات ایرانخودرو و به دنبال آن ارتقای رضایت مشتریان نیز با بهینه سازی فرآیند ثبت و رسیدگی به شكایات خاص، بهبود شاخص تعداد ایرادات اعلام شده توسط مشتریان (IQS) با اجرای پروژههای مشترك با شركتهای بازرسی، ایجاد مكانیزم مدیریت حل ایرادات و ارتقای سطح همپوشانی شاخصهای كیفی فرآیند با مشخصههای رضایتمندی مشتری برای دستیابی به اهداف راهبردی تعیین شده است.
نظر شما