به گزارش پرشین خودرو، رضا اکبری، با بیان این مطلب، گفت: با وجود وقوع ۱۲ حادثه طبیعی همزمان در فروردین 99، هیچ راه اصلی و شریانی برای مدت طولانی مسدود نشد.
وی افزود: در فروردین ماه سال جاری، بارندگی شدید در پنج مرحله در بیش از ۲۰ استان و وقوع سیل در ۱۵ استان موجب بروز خسارت به ۱۲ هزار و ۵۵۳ کیلومتر از راههای کشور شد.
اکبری با بیان اینکه سیل به ۱۵۲۱ دستگاه پل و ابنیه فنی آسیب وارد کرده است، تصریح کرد: بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان خسارت اولیه به جادههای کشور در مناطق سیل زده وارد شده است.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با یادآوری انسداد ۱۳۸۷ محور اصلی و فرعی و روستایی در اثر این حوادث و بازگشایی مجدد آنها با تلاش راهداران، افزود: در مدت یاد شده در راههای کوهستانی بیش از ۳۰۰ ریزش کوه داشتیم و باوجود وقوع ۱۲ حادثه طبیعی بهصورت همزمان جادههای کشور در برخی استانها درگیر (سیل، بارندگی شدید، آبگرفتگی، سرمای شدید، تگرگ، برف، کولاک، باد شدید، ریزش کوه، رانش زمین، رعد و برق و مهگرفتگی)، خوشبختانه هیچ راه اصلی و شریانی برای مدت طولانی مسدود نشد.
اکبری اضافه کرد: تعداد ۱۲ هزار راهدار و حدود ۹۰۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری در مدت زمان نوروز در گردنهها و در طول راههای کشور مشغول بازگشایی، بازسازی یا در آمادگی کامل قرار داشتند.
وی در ادامه به جزئیات خسارت بارندگی و سیل به تفکیک استانها اشاره کرد و گفت: بر اساس برآوردههای اولیه بدون احتساب سیل ۲۹ فروردین، میزان خسارت در بوشهر ۱۲۰ میلیارد ریال، هرمزگان ۷۳۴.۵ میلیارد ریال، خوزستان ۲.۲ هزار میلیارد ریال، قزوین ۱۲۰ میلیارد ریال، کهگیلویه و بویراحمد ۱.۱ هزار میلیارد ریال، یزد ۱۴۸۵۳۵ میلیون ریال، لرستان ۹ میلیارد ریال، خراسان شمالی ۱۶۵ میلیارد ریال، خراسان رضوی ۲۷۰ میلیارد ریال، خراسان جنوبی ۲۲۳ میلیاردریال، سمنان ۱۸ میلیارد ریال، سیستان و بلوچستان ۱۱۴ میلیارد ریال، کرمان ۱.۷ هزار میلیارد ریال، کرمان جنوب ۱.۶ هزار میلیارد ریال و ایرانشهر ۴.۱ هزار میلیارد ریال و در مجموع ۱۲.۹ هزار میلیارد ریال (۱۲۹۰ میلیارد تومان) بوده است.
اکبری در پایان، تعداد ماشینآلات فعال راهداری در سیل فروردین را ۱۹۰۵ دستگاه اعلام و خاطرنشان کرد: همچنین تعداد ۲۹۱۲ نفر عوامل راهداری در ایام وقوع سیل به صورت شبانهروزی فعالیت داشته اند.
نظر شما