به گزارش پرشین خودرو، جامعه ورزش اما طرف همیلتون است که در اول نوامبر 2030 آلودگی خالص و بدون گازهای گلخانه ای را هدف گذاری کردند.
فرمول یک حرکت رو به جلویی را برای حذف کربن برنامه ریزی کرده است. مذاکرات اخیر آمریکا درباره شرایط اقلیمی در ناامیدی به پایان رسید، اما در 12 ماه گذشته، به طرز غیرقابل انکاری مردم را تشویق به آگاهی و فعالیت درباره مسائل آب و هوایی کردنداین درحالی است که بیش تر توجه ها بر روی سرعت، طراحی و ایمنی خودرو است، انرژی جزو مواردی است که به عنوان چالش بعدی در نظر گرفته می شود.
اما آیا باید خودروی برقی را پذیرفت و یا جایگزینی برای بنزین در آینده داشت؟
در حال حاضر با تخمین یک میلیارد ماشین در دنیا، پنج میلیون یا پنج دهم درصد جزو ماشین های برقی هستند. فروش خودرو در آمریکا، چین، ژاپن و اروپا سرعت خوبی گرفته و بازارهای دست دوم به این فکر رسیده اند که باتری ها عملکردی بهتر از آن چه انتظار می رفت، دارند. ماه گذشته، فولکس واگن خط مونتاژ جدیدی را در شرق آلمان افتتاح کرد که اولین بازار تولید انبوه خودرو با نیروی باتری است. خودروی تسلا مدل سه هم دربین محبوب ترین خودروهای جدید انگلیس است.
آینده خودروهای برقی؟
به طور طبیعی، دولت ها از این پیشرفت ها استقبال می کنند. برای مقامات اجرایی که با این سطح بالای آلودگی هوا و اهدافی که باید به آن برسند، دست و پنجه نرم می کنند، هیچ شکی وجود ندارد زمانی که خودروهای برقی جایگزین خودروهای قدیمی تر و چند منظوره می شوند، نماد بهبود به شمار می روند.
مدت هاست لوله های بنزین، بیش ترین تماس مستقیم را بین مردم و صنعت نفت ایجاد کرده اند و کسانی که بخواهند این تجارت قدرتمند را ضعیف کنند، پیشرفتی برای شان محسوب می شود. اما آیا کافی است که رانندگان را از بنزین و دیزل محروم کنیم؟ یا حمل و نقل در قرن بیست و یکم به صورتی در نظر گرفته بشود که وابستگی ما را به خودروهای شخصی کم کند؟ خودروها ساخته عصر نفت هستند اما اگر ما بخواهیم جلوی فاجعه گرمایش جهانی را بگیریم و آلودگی کربن را به صفر برسانیم نگرش ما نسبت به رانندگی چگونه باید باشد؟
حمل و نقل یکی از سریع ترین موارد برای گرمایش جهانی است با توجه به این که یک سوم کل را در آمریکا و اروپا تشکیل می دهد.
مطالعه اخیر نشان می دهد که بین سال های 2010 و 2018، خودروهای بیابانی در افزایش آلودگی نقش بسزایی داشتند.
اما اگر کار وضعیت محیطی در برابر موتور احتراقی روشن باشد، بحث و تبادل نظر درباره خودروهای برقی پیچیده تر است. در حالی که طرفداران محیط زیست برای تغییر اساسی جدا از خودروهای شخصی بحث می کنند، دیگران درباره تاثیر مخرب ساخت خودروهای برقی و باتری ها دلیل می آورند تا از وضعیت موجود دفاع کنند.
بخشی از آن دلایل سوالات فنی درباره برآورد آلودگی ها و نحوه آسیب رساندن آن ها است مانند مواردی که توسط استخراج کبالت و لیتیوم مورد استفاده در باتری ها ایجاد می شود.
از قرن بیستم به این طرف، خودرو بخشی از هویت ما را تشکیل داده است. در حالی که شاید این فکر در کشورهای صنعتی نسبت به جاهای دیگر درست تر باشد. فرهنگ خودرو به مانند فن آوری آن در هر گوشه از این دنیا ریشه دوانده است.
جنبه های سیاسی و اجتماعی روابط انسان ها با حمل و نقل خودرویی به یکدیگر گره خورده اند و به سختی می توان آن ها را از هم جدا کرد و این موضوع نشان می دهد که خودروها تا چه حد دنیای ما را شکل می دهند.
نمایشگاه ها تولیدات صنعتی و بخش های از ایمنی، جنسیت و آینده خودروها به علاوه نمایشگر بزرگی که سرزمین های نفت خیز را نشان می دهد، معرفی خوب و ارزشمندی ارائه می دهند.
جایگزین ها
بحث و جدل درباره تقسیم فضا و منابع بین جاده ها و حمل و نقل عمومی و همچنین بین رانندگان و بقیه مسافران مانند عابران، دوچرخه سواران، سرنشینان اتوبوس وجود دارد.
به طور کلی، خودروها از نظر مردم و احزاب سیاسی واقعا جذاب است چون بیش تر درباره آزادی فردی سخن به میان می آورند، در حالی که حمل و نقل عمومی با کربن کم به وسیله کسانی که به فضای عمومی و سبک زندگی جمعی ارزش قائل هستند، مورد دفاع قرار می گیرد.
همه این موارد در کشورهای در حال توسعه که سرمایه گذاری در حمل و نقل عمومی کاملا ضروری است، بیش تر است اگر جایگزین های عملی و موفقیت آمیزی وجود داشته باشد که منجر به افزایش مالکیت خودرو می شود.
عقاید بسیاری درباره خودروها وجود دارد که همگی آن ها مانند سایر موارد مهم هستند. در نظر داشته باشید نگرش نسبت به حمل و نقل با توجه به جغرافیا نیز فرق می کند. افزایش بنزین شکایت اولیه جنبش جلیقه زردها در فرانسه را به همراه داشت.
علم هواشناسی بیان می کند استفاده از بنزین، دیزل و کامیون ها باید به شدت کاهش یابد که بخشی از راه حل وسایل نقلیه برقی هستند. اما به طور کلی فرهنگ خودرو نیز به بازبینی و بررسی نیاز دارد که این کار آسان نخواهد بود.
خودروها علاوه بر کارآیی نشانگر خواست شدید انسان برای زندگی خصوصی، استقلال، سرعت، تحرک و آزادی است. لوئیس همیلتون تنها نیست، بقیه ما هم احتیاج داریم که این گونه فکر کنیم.
نظر شما