به گزارش پرشین خودرو، تا چه حد خرید اینترنتی از چین و وبسایت علی بابا ایمن و قابل اطمینان است؟
خرید آنلاین هر خودروی ندیده در اکثر موارد تصمیمی عاقلانه نیست چه رسد به این که این سفارش خرید آنلاین از راه دور و از یک کشور دیگر باشد. شاید با خودتان بگویید که قیمت ارزان یا در اصطلاح شکار یا اکوازیون انسان را به طمع وا می دارد اما در این مورد خاص فردی به نام Inja از آمریکا 31 هزار دلار بابت خرید این خودروی اسپورت برقی پرداخته است. حتی خودرویی که در لیست خرید یافته است وجود خارجی دارد و او خودروی Qiantu K50 را سفارش داده است. این خودرو در چین طراحی شده و قرار بود در آمریکا هم مونتاژ شود. البته اگر چنین خودرویی با این مشخصات و امکانات در آمریکا تولید شود قیمت آن زیر 125 هزار دلار ممکن نیست.
البته معمولاً با کمی دقت، امکان تشخیص کلاهبرداری در این مورد خاص وجود داشت. چون لوگو و مدل و نام خودرو در صفحه اینترنتی با فوتوشاپ حذف شده است. فروشنده علی بابا در چین هم ادعا می کند که تشابه اسمی خریدار را به اشتباه انداخته است.
به هر حال این خریدار نوعی خودروی برقی کوچک مخصوص زمین های گلف دریافت کرده است.
بعد از آن که این خریدار از علی بابا شکایت کرده، ابتدا زیر بار نرفته اند اما با تهدید انتشار ویدیو در یوتیوب بخشی از پول خود را به عنوان خسارت دریافت کرده است.
اما پیام اخلاقی این خبر این است که از خرید خودرو از کشور دیگر به صورت آنلاین و اینترنتی باید پرهیز کنید (مخصوصاً چین) و همچنین توجه داشته باشید که تمام جزئیات را با دقت بیشتری بررسی کنید.
منبع: سایپا
نظر شما