پرشین خودرو: در گردهمایی اعطای گواهینامه رتبهبندی كارتهای بازرگانی که با حضور نهاوندیان رئیس اتاق ایران، معمارنژاد معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس كل گمرك ایران برگزار شد گواهینامه زرین رتبه بندی کارت بازرگانی به منصور کامران مدیرعامل شرکت کویر تایر اعطا شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، مدیر آمار وفن آوری اطلاعات شرکت کویرتایر این اقدام را آغاز یك روند مثبت و سازنده برای اقتصاد كشور در مسیر دستیابی به درجه بالاتری از عدالت و پیشرفت عنوان کرد وگفت: این كار بهعنوان یك گام در مسیر تسهیل تجاری در كشور محسوب میشود ومیتواند با همكاری دستگاههای مختلف در همه ایستگاههای اقتصادی، مورد استفاده قرار گیرد.
سیروس رسا با بیان اینکه طرح رتبهبندی كارتهای بازرگانی، قابلیت استفاده در تعیین درجه اعتماد به فعالان اقتصادی را نیز دارد افزود: بر اساس تبصرة 2 بند 3 مادة 10 آئیننامة اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات مصوب 8/3/89 هیئت وزیران، اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن و كشاورزی ایران موظف هستند بر اساس دستورالعمل مشخصی، اشخاص و شركتها را رتبهبندی نمایند.
مدیرآماروفن آوری اطلاعات شرکت کویرتایر هدف از این رتبهبندی را ایجاد تمایز بین كارتهای بازرگانی، تسهیل روابط تجاری داخلی و بینالمللی از طریق اطلاعرسانی مناسب از رتبهبندی كارتهای بازرگانی اعضاء و فراهم نمودن بستر قابل اعتماد برای اعطای امتیازات ویژه به دارندگان كارتهای رتبهبندی شده بیان کرد.
رسا گفت: در اولین دورة رتبهبندی كارتهای بازرگانی كه در قالب "طرح رتبهبندی كارتهای بازرگانی" و توسط اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و كشاورزی ایران صورت گرفت كویرتایر موفق به احراز رتبة طلایی گردید.
وی یادآورشد: در طرح ملی رتبهبندی كارتهای بازرگانی، با استفاده از رویكرد سیستمی و با هدف تعیین رتبة هر متقاضی، دادههای مالی، مدیریتی، حقوقی و اجتماعی متقاضیان جمعآوری شده و پس از تجزیه و تحلیل در نهایت رتبة كارت بازرگانی متقاضیان بعنوان خروجی سیستم در قالب معینی ارائه میگردد.
مدیر آمار وفن آوری اطلاعات شرکت کویرتایر پیشینة شركت، توانمندی مدیران، سابقة اعتباری، ارزش صادرات و واردات، ارزش فروش، آنالیز ارزش افزوده، شاخصهای بهرهوری، نسبتهای مالی، برنامههای كسب و كار آتی بنگاه و حضور در اتاق های بازرگانی و تشكلهای مرتبط را از جمله معیارهای اصلی رتبهبندی کارت بازرگانی عنوان کرد.
به گفته رسا 31درصد امتیازات هر متقاضی متعلق به معیارهای مدیریتی، 48درصد متعلق به معیارهای مالی و 21درصد امتیازات به معیارهای حقوقی و اجتماعی مرتبط میباشد.
وی افزود: كارتهای بازرگانی در چهار سطح طلایی، نقرهای، برنزی و عادی ارزیابی شدهاند كه برای هر سطح امتیازات ویژهای در نظر گرفته شده است ولی اعتبار رتبه هر متقاضی یك سال میباشد.
جزئیات رتبهبندی، گزارشها، امتیازات و .... در سایت www.r4b.ir قابل مشاهده است.
کد خبر 12668
نظر شما