آمادگی استان قم برای واگذاری زمین به خودروسازان

استاندار قم با اعلام آمادگی برای واگذاری زمین مورد نیاز برای احداث واحد تولید خودرو گفت: ما در قم از حضور واحدهای خودروسازی که در تهران فعالیت می کنند، استقبال می‌کنیم تا بتوانیم گسترش واحدهای خودروسازی را در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، هم زمان با روز ملی صنعت و معدن، خط تولید واشکوت (مورد استفاده در کاتالیست خودرو)، با حضور استاندار قم، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل ایران ‌خودرو، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و ... در شرکت مبدل خودرو پاک در محمودآباد قم به بهره ‌برداری رسید.

 

فرشاد مقیمی


مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در آیین بهره برداری از این خط تولید، اقدام جهادگونه قطعه سازان کشور برای استقلال تولید را ستود و گفت: با تلاش های صورت گرفته و همت زنجیره تامین ایران خودرو کاهش ارزبری قابل توجهی در تولید ایجاد شده است.

فرشاد مقیمی، با اشاره به برنامه های مختلف امسال گروه صنعتی ایران خودرو گفت: از ابتدای امسال در حوزه تولید خودروهای تجاری و سواری وضعیت مطلوبی داشته ایم و در حوزه تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین رشد دو برابری را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده ایم.

وی ادامه داد: تولید تارا اتوماتیک و ارتقا و بهینه سازی محصولات فعلی از جمله پروژه هایی است که امسال دنبال خواهیم کرد و کراس اوور ایران‌خودرو، محصول پروژه Kl25 سال آینده به تولید انبوه خواهد رسید، همچنین تولید موتور سه استوانه نیز از جمله پروژه های مهم ایران خودرو است که در حال اجراست.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که این شرکت به ازای هر خودرو نیاز به کاتالیست دارد، تصریح کرد: با توسعه خطوط تولید به این هدف خواهیم رسید.

وی با تاکید بر تولید با کیفیت و توسعه بازارهای صادراتی گفت: ضروری است به دنبال تنوع محصولات با کیفیت برای حضور در بازارهای جهانی باشیم.
 

در ادامه، مدیرعامل گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران نیز در این مراسم، گفت: در راستای مسوولیت های اجتماعی در خصوص توجه به محیط زیست و کاهش آلایندگی، تولید واشکوت به عنوان یکی از پروژه های اصلی شرکت مبدل خودروی پاک اجرا شده است.

سعید رضاپناه ادامه داد: ۷۰ درصد از کاتالیست های محصولات ایران خودرو در شرکت مبدل خودروی پاک تولید می شود.

وی افزود: در سال اول تولید چهار میلیون یورو معادل ۱۱۰ میلیارد تومان کاهش ارزبری ناشی از داخلی سازی این قطعه محقق خواهد شد که این میزان با توجه به افزایش تولید رشد خواهد داشت .

رضاپناه کاهش هزینه های تولید، دسترسی آسان به مواد اولیه و انتقال دانش فنی را از مزایای داخلی سازی این قطعه دانست .

وی افزود:‌ در سال جاری، با خرید یک دستگاه و تجهیز خطوط تولید، ظرفیت اسمی مونولیت نیز از ۵۰۰ هزار به یک میلیون عدد خواهد رسید.

 

بهرام سرمست


تقویت ساخت داخل، را با جدیت دنبال می‌کنیم

همچنین، استاندار قم، تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکار شدن کارگران را خط قرمز این استان توصیف کرد و افزود: تاکید بر بومی سازی و تقویت ساخت داخل اولویت سیاست‌های اقصادی استان بوده است.

بهرام سرمست، با اشاره به‌ ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در این استان برای تولید خودرو، گفت: برای تکمیل زنجیره تولید در قم به ‌یک واحد خودروسازی نیاز داریم.

وی ضمن اعلام آمادگی برای واگذاری زمین مورد نیاز جهت احداث واحد تولید خودرو گفت: ما در قم از حضور واحدهای خودروسازی که در تهران فعالیت می کنند، استقبال می‌کنیم تا بتوانیم گسترش واحدهای خودروسازی را در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت داشته باشیم.
سرمست، سیاست کلی استان در مقوله تولید را پشتیبانی از تولید و رفع موانع آن دانست و گفت: در سال‌های اخیر و همچنین سال جاری در قالب طرح سه‌شنبه‌های اقتصادی به‌همراه مدیران اجرایی و دستگاه‌های خدماتی با بازدید از واحدهای تولیدی صنعتی استان سعی کردیم، پشتیبان آنها باشیم.

وی استفاده از دانش و اقتصاد شرکت های دانش بنیان و توسعه آن‌‌ها و همچنین صرفه جویی ارزی و تولید صادرات محور را از سیاست های کلی حاکم بر مدیریت استان ذکر کرد و افزود: در سال گذشته ۳۷ واحد راکد را به ‌مدار تولید بازگرداندیم، در حالی که روی ۲۵ واحد هدف گذاری کرده بودیم.

استاندار قم، صرفه جویی ارزی طی سال گذشته به‌مبلغ ۹۷ میلیون دلار را مورد توجه قرار داد و گفت: امسال نیز هدف گذاری برای ۱۰۵ میلیون دلار است که به ‌این هدف نائل خواهیم شد.

 

محسن صالحی نیا


ایران خودرو به دنبال توسعه داخلی سازی تولید خودرو است


در پایان، رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: ایران خودرو در شرایط سخت تحریمی و کرونا، گام های مناسبی در راستای تعمیق داخلی سازی برداشته است که تولید قطعه مهم واشکوت نمونه ای از این تلاش هاست .

محسن صالحی نیا، افزود: در سال گذشته ایران خودرو طبق سیاست های تدوین شده ایدرو و برنامه تولید اقدام کرد و در کنار شکستن رکورد تولید نسبت به توسعه و ارتقای محصولات توجه مناسبی داشته است.

معاون وزیر صمت گفت: امسال برنامه تولید خودروسازان مطابق میثاق نامه آن ها با قطعه سازان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خواهد رسید.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با حضور دولت جدید فضا برای ارتقای کمی و کیفی مستمر صنعت خودرو به عنوان لوکوموتیو صنایع کشور فراهم تر شود و شاهد توسعه بیشتر و رضایت بیش از پیش مصرف کنندگان باشیم.

 

کد خبر 132730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha