به گزارش پرشین خودرو، وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار مالی شرکتهای خودرو سازی ایران خودرو و ساپیا از موج جدید افزایش تولیدات خودرو از دو هفته آینده خبر داد.
سید رضا فاطمی امین در حاشیه نشست با کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، گفت: ساماندهی صنعت خودرو به دلیل اینکه کیفیت، قیمت و تحویل به موقع خودرو برای مردم بسیار مهم بوده و از طرفی این صنعت به دلیل اشتغالزایی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر صنعت خودرو در حال حاضر دچار مشکلات بسیار حادی بوده و اگر رها شود عوارض ناگواری به همراه خواهد داشت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: در جلسه امروز با کمیسیون اصل نود، 9 پروژه تعریف کردیم که در حال اجرا است. یکی از این پروژهها در خصوص اصلاح ساختار تعاملی قطعه سازان و خودروسازان است چراکه در این حوزه ضعف های زیادی داریم.
فاطمی امین بیان کرد: در محلی به خودروساز ظلم شده و در جای دیگر به قطعه ساز و بیش از اینکه به افراد مرتبط باشد، به نوع روابط و ساز و کار میان آنها ربط دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه افزایش تولید خودرو را از امسال شاهد خواهیم بود، تصریح کرد: بنده برنامه هفتگی افزایش تولید از ایران خودرو و ساپیا گرفتم. اگر از شرکتهای ایران خودرو و ساپیا نام میبرم بدین علت است که با وجود بیش از 10 شرکت خودروسازی، بیش از 90 درصد تولیدات خودرو و بازار را در اختیار دارند.
موج جدید افزایش تولید خودرو از 2 هفته آینده
وی ادامه داد: برای آنکه مطمئن شویم کار به دستی انجام میشود، صبر نمیکنیم تا در انتهای سال تا ببینیم چه تعداد خودرو تولید میشود، لذا این موضوع را به صورت هفتگی کنترل میکنیم. از این رو موج جدید افرایش تولیدات خودرو را از دو هفته آینده شاهد خواهیم بود.
وزیر صمت تصریح کرد: این امر یک شبه نبوده و برای این موضوع حدود دو ماه وقت گذاشتیم و خوشبختانه زیرساخت ها افزایش تولید را فراهم کرده و مقررات آن آماده شده است.
فاطمی امین در پایان گفت: جلسات زیادی را همکاران بنده با خودرو سازان در این خصوص برگزار کردند. برنامههای طراحی شده خوب پیش رفته و امیدواریم قول هایی که دادیم مبنی بر افزایش تولید خودرو در امسال و سال آینده محقق شود.
وزیر صمت از اصلاح ساختار مالی ایران خودرو و سایپا خبر داد و اظهار کرد: ایران خودرو شرکت ساختمانی دارد که هیچ ارتباطی با صنعت خودروسازی ندارد، همچنین این خودروسازان داراییهایی دارند که الزامی برای حفظ و نگهداری آنها وجود ندارد، از این رو شرکتهای مذکور را باید به لحاظ ساختار مالی اصلاح کنیم که بسیار موثر است.
کد خبر 135015
نظر شما