آیا بیمه بدنه برای خودروی صفر در سال 1401 ضروری است؟

شرکت‌های بیمه برای جبران هزینه‌های مالی و خسارت‌های وارد شده، بیمه نامه‌های مختلفی را برای بیمه‌گزارها طراحی کرده‌اند.

به گزارش پرشین خودرو، بیمه اتومبیل یکی از متداول‌ترین و پرفروش‌ترین بیمه نامه‌ها در صنعت بیمه است که از دو بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه خودرو تشکیل شده است. بیمه نامه ثالث یک بیمه اجباری است که تمام دارندگان وسایل نقلیه زمینی باید آن را خریداری کنند و در صورت عدم تهیه آن، با توقیف خودرو و جریمه رو به رو خواهند شد، اما بیمه بدنه خودرو یک بیمه نامه اختیاری است که صاحبان خودرو با توجه به پوشش‌ها و مزیت‌ها، این بیمه را خریداری می‌کنند. اگر برای خرید بیمه بدنه فرهنگسازی بیشتری انجام شود، به طور حتم سهم فروش این بیمه نامه هم افزایش پیدا می‌کند. در ادامه این متن درباره مزیت‌های بیمه بدنه و انواع پوشش‌های آن توضیحاتی خواهیم داد با ما تا انتهای متن همراه باشید.

 

برای خودروی صفر بیمه بدنه خریداری کنید

برای خودروی صفر بیمه بدنه خریداری کنید

بیمه بدنه چیست؟

همانطور که گفته شد، بیمه بدنه یکی از انواع مختلف بیمه است که به وسایل نقلیه از جمله خودروها تعلق می‌گیرد. این بیمه برخلاف بیمه شخص ثالث، اجباری نیست و فرد به دلخواه خود می‌تواند بیمه بدنه را برای خودروی خود تهیه کند.

شخصی که وسیله نقلیه دارد، می‌تواند با پرداخت مبلغی، به عنوان حق بیمه به شرکت‌هایی که این خدمات را ارائه می‌کنند، خودروی خود را در برابر خطرات احتمالی که امکان دارد برای وسیله نقلیه پیش آید، بیمه کند.

 

پوشش‌های اصلی و اضافی بیمه بدنه

بیمه بدنه دارای دو نوع پوشش اصلی و اضافی است که هر کدام از این پوشش‌ها موارد و حوادث خاصی را تحت پوشش قرار می‌دهند. هنگامی‌ که مالک خودرو برای دریافت بیمه بدنه اقدام می‌کند، باید در ابتدا پوشش اصلی بیمه بدنه را انتخاب کرده و مطابق با این پوشش‌ها و سقف تعهدات مشخص شده، حق بیمه پرداخت کند. اگر هم نیاز به پوشش‌های اضافی داشته باشد، باید حق بیمه را افزایش داده و پوشش‌های اضافی را خریداری کند.

 

پوشش‌های اصلی بیمه بدنه خودرو عبارتند از:

 پوشش های اصلی شامل موارد زیر هستند:

- خسارات ناشی از حوادث طبیعی مانند آتش سوزی، انفجار و صاعقه

- سرقت کلی خودرو

- خسارات ناشی از انتقال خودرو پس از حادثه

- خسارات وارده ناشی از تصادفات رانندگی

- خسارات وارده به چرخ‌ها و لاستیک خودروی بیمه شده

 

جبران خسارت ناشی از تصادف با بیمه بدنه

جبران خسارت ناشی از تصادف با بیمه بدنه

 

پوشش‌های اضافی بیمه بدنه خودرو عبارتند از:

خطرات زیر تحت پوشش اصلی بیمه بدنه ماشین نیستند؛ ولی بیمه گزاران با پرداخت مبلغ اضافی حق‌بیمه‌ از پوشش‌های اضافی (خطرات فرعی) خرید بیمه بدنه خودرو  بهره‌مند می‌شوند:

- دزدی در جای لوازم خودرو از قبیل رادیو پخش ، رینگ ، لاستیک ، آینه ها و سایر لوازم خودرو

- شکستن شیشه به علتی غیر از خطرات اصلی

 

پوشش اضافی جبران خسارت وارد شده به شیشه

پوشش اضافی جبران خسارت وارد شده به شیشه

 

- غرامت عدم استفاده از خودرو درهنگام تعمیرات

- حوادث طبیعی شامل سیل، زلزله، آتشفشان

- حوادث ناشی از پاشیدن مواد شیمیایی نظیر اسید و رنگ

 

بنابراین هنگامی‌ که برای دریافت بیمه بدنه به شرکت‌های بیمه‌ای مراجعه می‌کنید، موارد ذکر شده در قرارداد بیمه نامه وجود دارند و جزو پوشش‌های اصلی محسوب می‌شوند. در بیمه نامه ذکر خواهد شد که در صورت حوادث ایجاد شده تحت پوشش بیمه بدنه خودرو، خسارت‌ها تا سقف تعهدات بیمه‌گر پرداخت می‌شود، پس در انتخاب پوشش و سقف تعهدات بیمه نامه خود دقت کنید.

 

قوانین بیمه بدنه خودرو صفر کیلومتر

خودروی داخلی یا وارداتی که از زمان تاریخ تحویل شرکت و شماره‌گذاری آن کمتر از سه ماه باشد، خودروی صفر کیلومتر نامیده می‌شود. البته شرکت‌های بیمه در معیار تعیین خودروی صفر کیلومتر توافق نظر ندارند. شرکت‌های بیمه‌گر معمولا معیارهای زیر را در ارائه بیمه بدنه خودروی صفر لحاظ می‌کنند:

- میزان زمان گذشته از شماره‌گذاری خودرو

- زمان گذشته از پلاک کردن خودرو

- مسیر طی شده با خودرو برحسب کیلومتر

- میزان زمان سپری شده از تاریخ ساخت اتومبیل

 

هر چقدر که شما راننده خوبی باشید و خودروی‌تان نیز صفر و بدون هیچ گونه ایراد باشد، باز هم حادثه در کمین است. برای کاهش ریسک‌ خسارات تصادفات یا انواع حوادث، بیمه خودروی صفر را پیشنهاد می‌‌شود.

نکته مهم این است که عوامل مختلفی در میزان تخفیف بیمه بدنه خودرو صفر کیلومتر تاثیر گزار است که برای تعیین نرخ حق بیمه‌ باید کارشناسی لازم انجام شود. اگر خودروی نو دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم راهنمای بیمه بدنه خودرو ی صفر را حتما مطالعه نمایید و از خدمات و پوشش‌های بیمه ماشین خود مطلع باشید:


https://bimeh.com/mag/new-car-body-insurance/

 

استثنائات پوشش‌های بیمه بدنه

برخی از حوادث را نمی‌توان تحت پوشش بیمه بدنه قرار داد و شرکت‌های بیمه با عنوان استثنائات بیمه نامه از آن یاد می‌کنند. علت اصلی وجود پوشش‌ها در لیست استثنائات، میزان ریسک متفاوت هر بیمه نامه است. در حقیقت از طرف بیمه مرکزی مواردی جزو استثنائات بیمه‌ای محسوب می‌شوند که تحت پوشش بیمه بدنه خودرو قرار نمی‌گیرند. این موارد عبارتند از:

- جنگ، شورش، حمله یا اعتصاب

- خسارت‌های مستقیم یا غیر مستقیم از انفجارهای هسته‌ای

- خسارت‌های عمدی ایجاد شده توسط بیمه‌گزار

- تعقیب و گریز از پلیس

- رانندگی بدون گواهینامه یا گواهینامه باطل شده

- استفاده از مشروبات الکلی، مواد روان گردان و مواد مخدر

- بکسل کردن خودروی دیگر

- حمل بار بیشتر از حد مجاز

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت بیمه بدنه

هنگام بروز حادثه باید حداکثر به مدت 5 روز به یکی از مراکز پرداخت خسارت شرکت بیمه خود مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را تحویل کارسناش بیمه دهید تا میزان خسارت بررسی و پرداخت شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت عبارتند از:

- اصل و کپی بیمه بدنه

- اصل و تصویر گواهینامه راننده مقصر

- اصل و کپی بیمه شخص ثالث

- کپی سند مالکیت خودرو

- اصل و کپی کارت ملی بیمه‌گزار و مالک خودرو

- اصل فاکتورهای اقلام خریداری ‌شده

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت بیمه بدنه بدون گزارش مقامات انتظامی‌‌ عبارتند از:

- اصل و کپی بیمه ‌نامه بدنه و شخص ثالث سیله نقلیه

- اصل و کپی گواهی ‌نامه راننده وسیله نقلیه در هنگام حادثه

- اصل و کپی کارت وسلیه نقلیه

- اعلام کردن خسارت در اسرع وقت

- بازدید کردن از محل حادثه حسب مورد توسط کارشناس بیمه‌گر

 

بهترین بیمه بدنه

بهترین بیمه بدنه

 

انتخاب و خرید بهترین بیمه بدنه خودرو

با توجه به اینکه روز به روز قیمت خودرو افزایش پیدا می‌کند، خرید بیمه بدنه می‌تواند خسارت‌های وارد شده به بدنه خودرو و قطعات خودرو را در حادثه رخ داده جبران کند. همیشه یکی از دغدغه‌های صاحبان خودرو این است که از کدام شرکت بیمه و چه نوع پوشش‌هایی را انتخاب کنند تا هنگام بروز حادثه رانندگی یا بلایای طبیعی بتوانند هزینه‌های وارد شده به خودرو را جبران کنند. با وجود شرکت‌های بیمه مختلف و تفاوت قیمتی که در خرید انواع بیمه نامه وجود دارد، باید زمان زیادی را برای مقایسه و استعلام بیمه هدر دهید. از این رو ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که از سامانه و کارگزاری‌های آنلاین خرید بیمه استفاده کنید تا در زمان و انرژی خود صرفه جویی کرده باشید. بیمه دات کام یک کارگزاری آنلاین استعلام، مقایسه و خرید انواع بیمه نامه است که شرایط مقایسه شرکت‌های بیمه‌ای را برای شما فراهم کرده است تا در زمان کوتاه بتوانید بهترین بیمه خودرو  را با قیمت مناسب و پوشش‌های متنوع خریداری کنید. کافی است که به صفحه اصلی وب سایت bimeh.com مراجعه کرده و بعد از استعلام و مقایسه شرکت‌های بیمه‌ای مختلف بیمه بدنه خود را خریداری کنید. همچنین مشاوره‌ها و کارشناس‌های بیمه دات کام https://bimeh.com/ به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان از طریق درگاه‌های ارتباطی زیر هستند:
نشانی :تهران، سعادت آباد، میدان تهرانی مقدم (کاج)، خیابان سرو شرقی، جنب بیمارستان پارسیان،‌ پلاک ۱۷ طبقه ۶، واحد ۶
کد پستی ۱۹۹۸۶۵۳۷۴۰

شماره های تماس: ۰۲۱-۴۳۷۲

پست الکترونیکی: info@bimeh.com

 

 

کد خبر 137873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha