به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، بیوک علیمرادلو با بیان این مطلب افزود: زمانی که ایندرودز را معرفی کردیم ارگانهای بسیاری از حملونقل شهری تقاضای مدل مسافری این خودرو را داشتند. سال گذشته در توسعه این محصول تجربه ناموفقی داشتیم و بعد از آن تصمیم گرفتیم مینیونی را روی این پلتفرم برای حملونقل مسافری تولید کنیم. به عنوان فردی که سالها در سیستم خودرویی کشور فعال بوده معتقدم ون برای حملونقل مسافر درون شهری نیستِ؛ مینیون ایندرودز میتواند یک تاکسی بزرگتر باشد. ون مسافری باید از کمبیونهای خاصی تشکیل شود که فضای کافی برای ایستادن مسافران را فراهم کند.ون ایندرودز میتواند به عنوان سرویسهای مدرسه کاربرد داشته باشد.
وی تصریح کرد: در بخش مسافری هم شرکت اسنا خط تولید اتوبوس ۱۲ متری را راهاندازی کرده است. محصولات جدیدی هم در این شرکت رونمایی خواهد شد. اتوبوس ۱۸ متری هم قطعا در نمایشگاه بعدی عرضه خواهد شد. اسنا روی اتوبوسهای ۹ متری شهری و بینشهری و هم اتوبوسهای برقی کار کرده است و برای عرضه این اتوبوس به ناوگان شهری برنامهریزی شده است. برای تامین شارژر این اتوبوس هم شرکتهای خوبی در کشور فعال هستند که در این زمینه با ما همکاری خواهند کرد.
وی اظهار داشت: بهمن دیزل هم محصولات فورس را با قدرت پیش میبرد و با توجه به آنکه این محصول سال جاری به بازار عرضه شد، این روزها شاهد تردد بیشتری از این خودروها در خیابانها و جادهها هستیم. سال گذشته این محصول رونمایی و در سال جاری وارد سیستم حملونقل کشورشد و توانست فیدبکهای بسیاری خوبی را به دست بیاورد.
علیمرادلو گفت: هر خودرویی که وارد سیستم تعمیراتی شرکت شود، بلافاصله به تمام سطوح شرکت اطلاعرسانی میشود که این خودرو با چه مشکلی مراجعه کرده است و مرکز مهندسی بهمندیزل در خط تولید به این موضوع رسیدگی میکنند تا بحث رضایت مشتری و ۵ ستاره محصولات بهمندیزل را حفظ کنیم. هفته گذشته خط مونتاژ بدنه ۶ تن تککابین و ۸ تن ۱.۵ کابین راهاندازی شد و بدنه این خودروها به تولید داخل رسید.
وی افزود: در زمینه محصولات امپاور هم تصور نمیکردیم که برای حمل محصولات سوخت و بارهای خطرناک تا این حد تقاضا داشته باشد. در همین زمینه تاییدیه استانداردی و پلیس راه را هم دریافت کردیم و این خودروها با ADI قابل تحویل به همه شرکتهای حملونقل سوخت است. درخواست برای این خودرو بیش از توان تولید هست و در حال افزایش تولید این خودروها هستیم.
مدیرعامل بهمن موتور تاکید کرد: فورس ۱۲ تن و bd300 (کامیون ۱۸ تن) را در سال جاری به بازار عرضه خواهیم کرد. همچنین دو، سه محصول دیگر هم به بازار عرضه خواهیم کرد. تولید وانت از بهمنموتور به بهمندیزل در قزوین منتقل شده است. توسعه بهمندیزل به خوبی پیش رفته و ۳۳ هکتار فضای این شرکت تمام مولد خواهد شد. تولید شاسیساز شرکت هم که پیشتر منتقل شده، روی روال افتاده است. سیباموتور هم در زمینه تولید FAW به کار خود ادامه میدهد و تقاضای بسیاری را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین افزود: در این شرکت امیدواریم بتوانیم در سال جاری ظرفیت تولید را افزایش دهیم. این در حالی است که تولید این شرکت تا پایان سال بیش از ۲.۵ برابر سال گذشته خواهد بود. در سیباموتور محصول ۴۶۰ آماده تولید میشود و در سال آینده هم Tiger جدید را به بازار عرضه خواهد کرد. مدل ۵۵۰ هم برنامهریزی شده که در سالهای آینده وارد سیستم حملونقل کشور شود. با توجه به قدمت این خودرو به این محصول FH کوچک ایران هم نسبت داده شده است. در نمایشگاه خدمات شهری هم تقاضای بالایی برای این خودرو وجود داشته است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما این است که سازمانهای متولی خواسته خود را دقیق بیان نمیکنند. در مورد این مینیون با تاکسیرانی صحبت کردهایم و این خودرو را تولید کردهایم. اشکال کار اینجاست که برنامهریزی دقیقی انجام نمیشود و تنها هنگامی که نیاز به این خودروها پیدا میکنند به دنبال مدلهای موجود خودروسازان میروند.
حسین خضری؛ مدیرعامل بهمندیزل
حسین خضری گفت: پیش از این نوید مجوز حمل کالای خطرناک برای امپاور را داده بودیم و از موسسه استاندارد مجوز لازم را دریافت کرده بودیم. در هفته جاری مجوز شمارهگذاری راهور را هم دریافت کردیم. پیشبینی میشود از هفته آینده با مجوز حمل کالای خطرناک برای امپاور همراه شود.
وی افزود: طی یک ماه اخیر محصولات وانت کاپرا را از بهمنموتور به بهمندیزل منتقل کردیم. کلیه مشخصات این محصول و مالکیت آن برای بهمنموتور است و بهمندیزل تنها به صورت پیمانکار مونتاژ آن را انجام میدهد. پیش از این وانت کارا تککابین و دوکابین انتقال پیدا کرده بوده و از ماه جاری وانت کاپرا را هم منتقل کردیم.
وی تصریح کرد: در راستای توسعه ساخت داخل مجموعه بدنهسازی فورس را در دستور کار داریم. تا شهریورماه بدنه این محصول به طور کامل وارد میشد اما از مهر ماه این بدنه به صورت دمونتاژ میآید و مجموعهسازی و رنگ و جوشکاری در بهمندیزل اتفاق میافتد. این برنامه را برای امپاور به عنوان محصول استراتژیک بهمندیزل در نظر داریم. با انجام این بدنهسازی، بدنه فورس ۶ تن، ۶ تن خوابدار و ۸.۵ تن را تولید کردیم. داخلیسازی آن به بالای ۲۰ درصد رسید. سه ماهه پایان سال و احتمالا بهمنماه بدنهسازی امپاور را آغاز خواهیم کرد.
خضری اظهار داشت: حجم پروژهها بالاست و توسعه زیرساختارها با هدف افزایش ظرفیت را شاهد هستیم و روی توسعه و افزایش ظرفیت پروژهها در حوزه رنگ و سالنهای بدنهسازی و انبارها را در دستور کار داریم. به تناسب این موضوعات، به صورت بهبود مستمر توسط تیمهای مختلف کارخانه آدیت میشود که شامل حوزه is و کیفیت و بحثهای زیربنایی میشود تا بتوانیم سیستمهای درستی را در سازمان جاری کنیم و بتوانیم افزایش بهرهوری را داشته باشیم. نوید ما برای مشتریان این است که با این کارها بهرهوری و سطح کیفی محصول را افزایش خواهیم داد.
وی بیان کرد: توسعه محصول موضوع بسیار مهمی است که روی آن تاکید داریم. اقدامات اصلی فورس ۱۲ تن و محصول کامیون باری و کمپرسی ۱۸ تن یا ۱۹ تن را انجام دادهایم. محمولههای اولیه این محصولات هم در حال حمل هست و تصور میکنیم سه ماهه پایان سال این خودروها را در جریان کار داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تعداد نیروی انسانی شرکت مدام در حال حاضر افزایش است. مجوز ما ۱۹۴۶ نفر است که در حال حاضر ۱۸۳۰ نفر پرسنل داریم. فروردین سال ۱۴۰۰، ۶۲۸ نفر بودیم.باید این موضوع را مدنظر داشت که گواهی اسقاط حل نشده است. خواب خودروها در پارکینگ خودروسازان تجاری حل نشده است. مراکز اسقاط مدعی هستند که ۷۰ تا ۸۰ هزار گواهی وجود دارد.
جلیل هاشمی؛ مدیرعامل اسنا
جلیل هاشمی گفت: تولید و فروش اتوبوسها به ویژه در بخش شهری نسبت به سایر خودروهای تجاری متفاوت است و میتوان گفت به نوعی جنبه سیاسی دارد. اسنا طی سالهای گذشته هم فعال بوده اما در حال حاضر با همافزایی با گروه بهمن، نوآوری و حرکت جدیدی در صنعت اتوبوسسازی کشور میافتد. گروه بهمن علاقهمند است در کنار صنعت باری کشور، در جابهجایی مسافر هم اثرگذار باشد. اتوبوس ۱۲ متری شهری را تولید میکنیم. اتوبوس بیآرتی یا آکاردئونی برای حملونقل انبوه مسافر به زودی ارائه خواهد شد که در حالت ایستاده و نشسته ۱۸۰ مسافر را در کلانشهرها جابهجا میکند. محصولات دیگری هم در دستور کار داریم و اسنا هم هر چند ماه یک بار محصول جدیدی را در زمینه اتوبوسهای شهری و هم بینشهری عرضه خواهد کرد.
وی افزود: در صنعت اتوبوس کشور اشتغال بیشترین سهم را متناسب با سایر خودروهای سواری و تجاری دارد. پرسنل اسنا نیز هر روز افزایش مییابد. مشتریان این صنعت یا شهرداریها هستند یا سازمان شهرداری و دهیاری وزارت کشور هستند. سایر خودروها اول تولید میشوند و بعد به فروش میرسند که این موضوع در اتوبوسهای شهری صدق نمیکند. از صنعت اتوبوسسازی باید با تضمین خرید حمایت کرد که در حال حاضر اتفاق نمیافتد. براساس آمارها در صورت نوسازی شاهد کاهش مصرف سوخت خواهیم بود اما در عمل گامی برای خرید این خودروها انجام نمیشود. اسنا آماده است نیاز کشور به اتوبوس شهری در هر سایزی و میدلباس را تولید و تامین کند.
وی تصریح کرد: متاسفانه تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته نمیشود. ما موظفیم اتوبوسهایی تولید کنیم که ازنمونههای اروپایی جلوتر باشد و مدعی هستیم که این کار را انجام دادهایم و موتور و گیربکس و سطح آلایندگی و حتی از لحاظ بصری محصولات خوبی تولید کردهایم. آیا مدیران شهری و شوراها و شهرداران متناسب با خودروسازان در زمینه حملونقل به مردم اهمیت میدهند؟ ما در این خصوص گلایه داریم. برخی به دنبال واردات اتوبوس هستند، در حالی که برای خرید این خودروها هم باید به خارجیها پول بپردازند.
بهزاد حقور؛ مدیرعامل سیباموتور
بهزاد حقور نیز در این نشست گفت: در شش ماهه نخست سال جاری، از تولید سال گذشته عبور کردیم. برنامه ما این است که در محصولات فعلی ۲.۵ برابر سال گذشته تولید داشته باشیم تا هم توسعه فیزیکی کارخانه را شاهد باشیم و هم منابع انسانی. همچنین روی بحث کیفی محصولات کار میکنیم و سعی داریم مانند گذشته افزایش کیفیت را مدنظر داشته باشیم. در حال حاضر تولید ۴۶۰ و ۵۵۰ را در دستور کار داریم و امیدواریم اوایل سال آینده این دو محصول را وارد بازار کنیم. علاوه بر این روی کامیونت Tiger V کار میکنیم و امیدواریم سال آینده با الزامات استاندارد ۸۵ گانه این محصول را وارد بازار کنیم.
نظر شما