پرشین خودرو: رئیس سازمان راهداری با اشاره به مقاوم سازی 162 دستگاه پل جادهای و نصب 35 هزار علائم انتظامی، اخباری و مسیرنما طی 5 ماه ابتدایی سال، از افزایش تعداد مرکز مدیریت راههای کشور به 24 مرکز تا پایان سال خبر داد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، شهریار افندیزاده در خصوص فعالیتهای انجام شده در سال جاری در زمینه بهسازی محورهای مواصلاتی، اظهار داشت: امسال اجرای روکش آسفالت راههای شریانی کشور مورد توجه بیشتر قرار گرفت و طی 5 ماه اخیر حدود یک هزار و 100 کیلومتر از آزادراهها، بزرگراهها، راههای اصلی و شریانی کشور روکش آسفالت شدند.
وی افزود: همچنین طی همین مدت بیش از 210 نقطه و مقطع پرحادثه برطرف شد و طرح هندسی آنها مورد ترمیم قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مقاومسازی و مرمت پلها و سایر ابنیه جادهها، گفت: در سال جاری 162 دستگاه پل مقاومسازی شد و بیش از 2400 کیلومتر اصلاح شیب شیروانی خاکریزهای راههای شریانی کشور به منظور ارتقای ایمنی و استاندارد شدن راهها انجام شد.
افندیزاده افزود: همچنین بیش از 900 کیلومتر شانهسازی آسفالته برای راههای شریانی کشور صورت گرفته است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تصریح کرد: در بحث ایمنی راهها و اجرای حریم طی 5 ماه ابتدایی سال بیش از 9 هزار و 850 کیلومتر خطکشی گرم و سرد به صورت کیلومترخط انجام و 35 هزار علائم انتظامی، اخباری و مسیرنما تهیه و نصب شد، ضمن آنکه تاکنون بیش از 500 تابلوی اطلاعاتی در جادههای کشور نصب شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در سال جاری حدود 1500 کیلومتر شیار لرزاننده در مسیرهای جادهای جهت افزایش ایمنی راهها و حریم صورت گرفته است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به نصب بیش از 55 کیلومتر گاردریل و نیوجرسی (جداکننده) در سال جاری اشاره کرد و افزود: تجهیز 35 تقاطع جادهای به سیستمهای روشنایی در سازمان راهداری و ادارات کل شهرسازی انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین 560 نقطه پرحادثه طی پنج ماه ابتدایی سال جاری شناسایی و در 100 نقطه آرامسازی ترافیک در نواحی ضروری انجام شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به اجرای 75 کیلومتر درختکاری حاشیه راهها طی 5 ماه ابتدایی سال اشاره کرد و افزود: تهیه و نصب علائم ضروری تقاطعها و دسترسی مجمتعهای خدماتی ـ رفاهی در 120 تقاطع از دیگر فعالیتهای سازمان راهداری بوده است.
افندیزاده به تهیه و نصب علائم آشکارسازی نقاط پرحادثه در 110 محدوده جادهای اشاره کرد و افزود: ایمنسازی سیر جادهها با نصب 1500 عدد حفاظ جادهای انجام شده است، همچنین تلاش کردهایم با توجه به ضرورت تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای بیش از 100 دستگاه از انواع ماشینآلات افزایش یافته و یا مورد بازسازی قرار گیرد.
افزایش تعداد مرکز مدیریت راههای کشور به 24 مرکز تا پایان سال
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه مرکز مدیریت راههای کشور در دستور کار قرار دارد، گفت: طی چند وقت اخیر سه استان دیگر به استانهای کشور که دارای مرکز مدیریت راهها هستند افزوده شده است و تا این لحظه نزدیک به 16 استان به مرکز مدیریت راههای کشور مجهز شدهاند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال جاری این رقم به 24 استان افزایش یابد.
برنامهریزی ساخت 2 هزار و 220 کیلومتر بزرگراه تا پایان سال
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: در حال حاضر طول کل بزرگراههای کشور 10 هزار و 789 کیلومتر است که تا پایان امسال 2 هزار و 220 کیلومتر به آن اضافه میشود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای یادآور شد: از سال 88 روند توسعه شبکه بزرگراهی شتاب بیشتری به خود گرفته است تا جایی که در این سال یک هزار و 545 کیلومتر بزرگراه احداث شده و در سال 89 نیز هزار و 608 کیلومتر دیگر نیز به طول شبکه بزرگراهی کشور افزوده شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: سال گذشته یک هزار و 848 کیلومتر بزرگراه در کشور احداث شد و بر اساس برنامهریزیهای انجام شده تا پایان سال 91 باید 2 هزار و 220 کیلومتر دیگر به طول بزرگراههای کشور اضافه شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای خاطرنشان کرد: طول شبکه بزرگراهی در سال 94 و سال پایانی برنامه پنجم توسعه باید به 21 هزار و 915 کیلومتر افزایش یابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: همچنین تعداد کل پروژههای بزرگراهی کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه 133 پروژه است.
کد خبر 14086
نظر شما