به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، سعید محمودی، با اعلام این خبر در مراسم رونمایی از کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک اظهار داشت: به دلیل جایگاه کیفیت در تولیدات جک، حساسیت زیادی از سوی ما نیز دنبال شد تا هم از لحاظ فنی و هم کیفی خدشه ای به تولید کامیونت جدید وارد نشود و این موضوع کمی زمان بر شد و رونمایی به اسفندماه امسال رسید.
مدیرعامل برند جک آرین دیزل بیان کرد: تست جاده کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک هم توسط تیم ما و هم شرکت جک انجام شده است چراکه هر دو طرف به عرضه محصول بی نقص و با کیفیت اعتقاد داریم.
بیشتر بخوانید: معرفی مشخصات فنی اولین کامیونت ۱۲ تن اتوماتیک در ایران
محمودی از ایجاد اشتراکات فراوان بین کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک با کامیونت های ۶، ۸ و ۹ تن تولیدی در این شرکت و برای آینده ای نزدیک خبر داد و تاکید کرد: در کامیونت جدید از قوای محرکه جدید بهره برده ایم و این قوای محرکه در آینده بر روی دیگر محصولات نصب خواهد شد.
مدیرعامل برند جد شرکت آرین دیزل یادآور شد که کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک منطبق بر نیاز بازار ایران طراحی و تولید شده و محصول جک نبوده است و براساس تحقیقات در بازار ایران، مشخصات آن انتخاب و پیاده سازی شده است.
محمودی مهمترین دلایل تولید و عرضه کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک را تطابق بهینه با نیاز صنعت حمل و نقل، تغییر سلیقه و تمایل مصرف کننده، و صرفه اقتصادی اعلام کرد.
وی میزان داخلی سازی برای تولیدات کامیونت در این شرکت را کمی بالاتر از ۲۰ درصد اعلام و اضافه کرد: با اضافه شدن خطوط تولید بدنه و خط رنگ، میزان داخلی سازی محصولات به بالای ۳۰ درصد خواهد رسید.
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه نوسازی ناوگان فرسوده نیاز به پشتیبانی مالی از سوی دولت دارد، متذکر شد: در دو تا سه سال اخیر به دلیل محدودیت های مالی، نوسازی ناوگان فرسوده کشور قابلیت اجرایی نداشته است.
محمودی با انتقاد از محدودیت تخصیص ارز، اذعان داشت: محدودیت تخصیص ارز نه در خودرو که در تمام صنایع وجود دارد و متاسفانه باید بگویم که نسبت به قبل ۲ یا ۳ برابر زمان بیشتری برای تخصیص ارز باید صرف کنیم.
کامیونت ۳ تا ۴ تن آرین دیزل می آید
محمودی از برنامه ریزی آرین دیزل برای عرضه کامیونت کمتر از ۶ تن به بازار داخلی خبر داد و اضافه کرد: برای تولید و عرضه کامیونت های ۳ تا ۴ تن در حال بررسی و نیازسنجی با شریک تجاری خود هستیم.
کامیونت برقی هنوز جایگاهی در کشور ندارد
وی همچنین با اشاره به اینکه آرین دیزل نمونه های برقی کامیونت را وارد کرده است، گفت: بررسی ها نشان می دهد که به دلیل هزینه اولیه خرید بالا، نبود قابلیت خودروهای دیزلی در محصولات برقی و آماده نبودن زیرساخت های لازم، استفاده از کامیونت های برقی برای مصرف کنندگان توجیه ندارد.
در ادامه این نشست، محمدامین رضوان خواه مدیر خدمات پس از فروش برند جک شرکت آرین دیزل، مهمترین موضوع در خدمات پس از فروش شرکت های تولیدی را تامین و توزیع قطعات یدکی دانست.
وی با بیان اینکه آرین دیزل در شاخص های حوزه قطعات یدکی عملکرد بی نظیری ارائه داده است، متذکر شد: این شرکت در نرخ تامین به موقع قطعت شاخص ۹۸ درصد را پاس می کند درحالیکه نرمال در صنعت در این شاخص ۷۰ درصد می باشد.
رضوان خواه در ادامه به شاخص مدیریت کنترل موجودی در شرکت آرین دیزل پرداخت و افزود: این شاخص نشان می دهد که برای چند ماه مصرف شبکه خدمات پس از فروش قطعات موجود است که باید بگویم با موجودی فعلی پاسخ گوی ۱۸ ماه نیاز شبکه خواهیم بود.
مدیر خدمات پس از فروش برند جک شرکت آرین دیزل اضافه کرد که از شش ماه قبل قطعات مورد نیاز کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک را آماده و تهیه کرده ایم.
همچنین، ابراهیم پرویزی مدیر فروش برند جک شرکت آرین دیزل، در خصوص قیمت کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک گفت: هنوز قیمت قطعی مشخص نشده است اما این محصول با قیمت مناسب و متناسب با وضع فنی محصول و موقعیت رقبا به بازار عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در ۳ ماه آینده عرضه خوبی از محصول کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک به بازار صورت خواهد گرفت، از برنامه تولید ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دستگاه از این کامیونت برای سال ۱۴۰۴ خبر داد.
پرویزی متذکر شد: براساس سیاست گذاری انجام شده بخشی از تولیدات کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک سهم خودروهای سازمانی خواهد بود و بهتر بگویم ۳۵ درصد تولیدات بصورت بی تو بی و ۶۵ درصد دیگر در قالب بی تو سی به خریداران این محصول جدید عرضه می شود.
مدیر فروش برند جک شرکت آرین دیزل همچنین با توجه به اینکه از تمام زیرساخت ها برای تسهیل گری در امر فروش استفاده می کنیم، از فروش لیزینگی در کنار فروش نقدی برای کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک به بازار خبر داد.
ناصر فتوره چیان مدیر یازاریابی برند جک شرکت آرین دیزل، تولید و عرضه کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک را در راستای برنامه های این شرکت به منظور توسعه سبد محصولات خودرویی دانست و گفت: تاکنون پاسخ مناسبی از سوی شرکت های خودروسازی برای این وزن (۱۲تن) پیاده سازی نشده بود.
به گفته وی، کامیونت ۱۲ تن اتوماتیک پاسخ گوی بارهای حجیم با وزن متوسط است که پیش تر با کامیون های نیمه سنگن ۱۸ تن جا به جا می شد.
فتوره چیان از تولید و عرضه کامیونت جک ۱۲ تن اتوماتیک در کاربری های مسقف مشبک فلزی و مسقف چادری خبر داد و با توجه به بهینه شدن ابعاد شاسی در این محصول شاهد جابه جایی و حمل و نقل بار بیشتری توسط این کامیونت خواهیم بود.
نظر شما