پرشین خودرو: برخی تفاوت های دو کامیون فراز و هوو رسانه ای شد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از موج، فراز یک کشنده 4*6 با حداکثر توان خروجی 380 اسب بخار می باشد. وزن ناخالص ترکیبی(کشندگی) این خودرو 49 تن می باشد و نوع گیربکس آن HW18710T(10 دنده جلو و دو دنده عقب) است.
نوع موتور کامیون فراز WD615.96C با استاندارد آلایندگی یورو3 است و از سیستم ترمز Pneumatic ABS+EVB برخوردار می باشد.
فراز که با چهره ای متفاوت نسبت به هوو در بازار ایران عرضه می شود به دو سیستم کروز کنترل و محدودکننده سرعت، و کنترل و عیب یابی الکترونیک مجهز است.
براساس این گزارش، سیستم موتور و سوخت رسانی در دو محصول فراز و هوو دچاز تغییرات زیادی شده است بطوریکه موتور فراز استاندارد یورو3 را پاس می کند اما موتور هوو دارای استاندارد یورو2 بود.
در سیستم ترمز خودرو هوو ترمز کمکی صرفا به خفه کن اگزوز مجهز بود و ظرفیت تانک باد آن 100 لیتر و در شرایط ارتقاء یافته 120 لیتر بود اما در محصول فراز ترمز کمکی به ترمز موتوری(EVB) و خفه کن اگزوز مجهز است و ظرفیت تانک باد آن 140 لیتر می باشد.
در سیستم های برقی این دو خودرو باید اشاره کرد که محصول فراز دارای دینام جدید، سیستم تنظیم الکترونیکی موتور، سیستم CAN، پدال گاز الکترونیکی، خاموش کردن الکترونیکی موتور، کلید مصرف سوخت اقتصادی در حالت بی بار، کروز کنترل و محدودکننده سرعت و ... است که خودرو هوو به این تجهیزات مجهز نبود.
مصرف سوخت کامیون فراز 38 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد که نسبت به محصول هوو دو لیتر کمتر است.
این گزارش می افزاید: محصول فراز یک کامیون ارتقاء یافته از محصولات هوو است و همانطورکه می دانید شرکت CNHTC، کامیون های تولیدی خود را با نام هوو به بازار جهانی عرضه می کند و هر سال نسبت به نیاز بازار و سطح رشد استانداردهای جهانی تغییراتی در آن ایجاد و به محصولات تولیدی را ارتقاء می دهد.
بنابراین گزارش، بهادر کاظمی معاون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، نیز در خصوص آخرین وضع بررسی استانداردهای كامیون فراز می گوید: شركت تولیدكننده كامیون فراز یكی از شركتهای بزرگ تولیدكننده ماشینآلات سنگین در چین است و ما این كامیون را نیز طبق معمول از نظر استاندارد و كیفیت به طور كامل بررسی میكنیم.
وی با تاکید بر اینکه کامیون فراز محصول ارتقاء یافته کامیون های هوو است، می افزاید: در مورد کامیون هوو نیز هیچ گاه گفته نشد که خودرو استاندارد نیست، بلكه از نظر كیفیت در شرایط حداقلی قرار داشت.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد و سیستمهای کیفیت سازمان استاندارد تاکید می کند: چنانچه خودرویی از نظر كیفیت مشكل دارد، نمیتوان گفت كه هر خودرو دیگری كه آن تولیدكننده به بازار عرضه میكند نیز مشكل دارد.
کاظمی همچنین خاطرنشان کرد: ملاك سازمان استاندارد برای تایید كامیون فراز، پاس كردن استانداردهای لازم است و در صورت لزوم با توجه به سابقه هوو ممكن است سخت گیریهای بیشتری در مورد این كامیون انجام شده و برخی استانداردها نیز تكرار شود.
کد خبر 1496
نظر شما