پرشین خودرو: جا به جایی مرکز تحقیقات پیل سوختی و خودروهای هیدروژنی جنرال موتورز از روچستر نیویورک به مقر خودروسازی پونتیاک نشان از آن دارد که جنرال موتورز نسبت به آینده ی خودروی های هیدورژنی چندان امیدوار نیست.
به گزارش «پرشین خودرو»، کیم کاربنتر سخنگوی جنرال موتورز اعلام کرده است به تمام 220 نفر از کارکنان این مرکز تحقیقات پیشنهاد شده که به مرکز تحقیقات پونتیاک منتقل شوند.
کارپنتر در مورد دلیل این جا به جایی گفته است که با جمع شدن تمام متخصصان این حوزه در یک مکان، سینرژی بیشتری ایجاد می شود. در ضمن در هزینه ها نیز صرفه جویی خواهد شد. اما دلیل اصلی آن از قول برخی از متخصصان این حوزه موانع جدی است که بر سر راه توسعه خودروهای هیدورژنی وجود دارد از جمله هزینه های هنگفت و مشکل تبدیل این فناوری به تولید انبوه و ارزان و همچنین نبود زیرساخت و جایگاه های سوخت گیری به اندازه کافی است.
باب لوتز مشاور جنرال موتورز که پیش از این قائم مقام رئیس هیئت مدیره این شرکت بوده، اوایل مهر ماه در جمعی از متخصصان صنعت خودرو گفت: عمر من و شما ممکن است قد ندهد تا روزی را ببینیم که خودروهای هیدروژنی به تولید انبوه رسیده و برای مردم مقرون به صرفه باشد.
این در حالی است که برخی از خودروسازان بزرگ دنیا خبر داده اند که خودروهای هیدروژنی آنها ظرف چند سال راهی خیابان ها خواهد شد.
شرکت خودروسازی هندای ژاپن که خودروی هیدروژنی مدل FCX Clarity را به صورت لیزینگ به مبلغ ماهیانه 600 دلار در کالیفرنیای جنوبی عرضه کرده قصد دارد مدل جدید خودروی هیدورژنی را از سال 2015 در ایالات متحده، ژاپن و اروپا به بازار معرفی کند.
بروس بلوزووسکی محقق مؤسسه تحقیقات حمل و نقل دانشگاه میشیگان می گوید که باید قیمت این خودرو به سطح خودروهای معمولی برسد و برای وضعیتی چاره اندیشیده شود که در آن پیش از رسیدن خودرو به جایگاه سوخت گیری، سوخت خودرو تمام می شود. اگر جایگاه ها به قدر کافی توسعه پیدا کند این دغدغه هم کاهش می یابد در غیر این صورت ممکن است صاحب خودرو هر بار که پیش از رسیدن به جایگاه، سوخت تمام می کند مجبور باشد خودرو را تا جایگاه سوختگیری بوکسل کند.
کد خبر 15392
نظر شما