پرشین خودرو: عضو انجمن سارندگان قطعات و مجموعه های خودرو بر لزوم تدوین استراتژی توسعه صنعت خودروسازی كشور تاكید كرد و گفت: نبود یك استراتژی منجسم و برنامه ای ویژه برای صنعت خودروسازی موجب شد تا این صنایع بر اثر وقوع اتفاقات اقتصادی اخیر، ضربه سنگینی را متحمل شوند.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از موج، محسن رزم خواه، با اعلام مطلب فوق، افزود: نبود استراتژی توسعه صنعت خودروسازی موجب شد تا میزان وابستگی این صنعت به سایر كشورها مغفول و پوشیده بماند و همین امر سبب شد تلاشی به منظور بهبود شرایط این صنعت طی سال های اخیر صورت نگیرد.
وی با اعلام اینكه بی پایه بودن و سست بودن زیرساخت های صنعت خودروسازی در بحران های پیش آمده به وضوح نمایان شد، اظهار داشت: افزایش نرخ ارز در كنار تحریم ها كه تعبیری از یك موج كوچك در اقتصاد كشور است، تاثیر شگرفی را بر پیكره صنعت خودرو و قطعه سازی گذاشت.
رزم خواه متذكر شد: شرایط و وضعیت فعلی صنعت خودروسازی نشان می دهد كه آمار و ارقامی كه از سوی شركت های خودروسازی مبنی بر درصد بالای داخلی سازی محصولات ارائه می شد، صحت نداشته است.
عضو انجمن قطعه سازان در ادامه سخنان خود تصریح كرد: لازم است كه از فرصت پیش آمده استفاده شود و به منظور مرتفع شدن معضلات و چالش های پیش آمده نسبت به تدوین استراتژی توسعه صنعت خودروسازی اقدام شود.
رزم خواه در ادامه به برگزاری جلسات متعدد میان صنعتگران عرصه صنعت خودرو و قطعه سازی اشاره كرد و گفت: به دنبال برگزاری این جلسات، راهكارهایی از جمله توقف اخذ مالیات از صنعت خودرو و قطعه سازی به مدت سه سال، به منظور نجات صنایع مزبور از بحران های فعلی ارائه شد.
وی در پایان با بیان این مطلب كه متاسفانه در سال حمایت از تولید ملی، شاهد تضعیف تولید در كشور شده ایم، خاطرنشان كرد: این امر به شكلی است كه می توان ابراز داشت هم اكنون واحدها و مجموعه های صنعتی با 30 تا 40 درصد از ظرفیت خود به فرآیند تولید مشغول هستند.
کد خبر 16129
نظر شما