پرشین خودرو: مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با بیان اینکه قرارداد ورود اتوبوس های دوکابین برمبنای دلار به قیمت حدود هزار و 200 تومان منعقد شده بود گفت: با افزایش قیمت ارز، قیمت تمام شده هر اتوبوس دوکابین بیش از 3 برابر افزایش یافته که این مساله فشار زیادی را به مدیریت شهری و مجموعه اتوبوسرانی وارد می کند.
به گزارش «پرشین خودرو»، پیمان سنندجی افزود: براساس قانون 82/5 درصد هزینه اتوبوس هایی که در ناوگان حمل و نقل عمومی فعالیت می کنند را باید دولت بپردازد اما متاسفانه این مهم تاکنون محقق نشده و شهرداری تهران تا امروز به تنهایی هزینه ورود اتوبوس های باکیفیت و استاندارد دوکابین را پرداخته است.
وی افزود: امسال نیز قرار بود بیش از 700 دستگاه اتوبوس دوکابین جدید وارد شبکه خطوط اتوبوسرانی تهران و حومه شود که تاکنون 75 دستگاه از این اتوبوس ها وارد ناوگان شده و تا آخر سال باید بقیه اتوبوس ها به مرور وارد خطوط شوند.
سنندجی گفت: با توجه به افزایش قیمت تمام شده اتوبوس های دوکابین در حال رایزنی هستیم که برای ورود سری جدید اتوبوس ها با مشکل برخورد نکنیم.
وی در ادامه در خصوص یارانه های بلیت اتوبوس گفت: براساس برآوردی که در بودجه سال 91 صورت گرفته، انتظار می رود امسال 100 میلیارد تومان یارانه بلیت به اتوبوسرانی تهران از سوی دولت پرداخت شود اما تاکنون چیزی از این ردیف اعتبارات پرداخت نشده است.
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در ادامه در خصوص احداث خطوط جدید سامانه BRT گفت: احداث 2 خط جدید از اتوبوس های تندرو در دستور کار قرار دارد که مانده که عملیات اجرایی احداث خط 8 این سامانه حدفاصل پایانه جنوب تا ترمینال خاوران تا پایان سال محقق خواهد شد و پس از این پروژه، احداث خط جدیدی از اتوبوس های BRT در بزرگراه صدر دنبال خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت های همه جانبه، روند ورود سری جدید اتوبوس های دوکابین با خلل و وقفه مواجه نشود تا همزمان با بهره برداری از خطوط جدید سامانه اتوبوس های تندرو، اتوبوس های مورد نیاز این سامانه نیز وارد ناوگان شوند.
کد خبر 16260
نظر شما