پرشین خودرو: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بی اثر بودن تحقیق و تفحص از شرکت های خودروسازی که به تازگی در این کمیسیون مطرح شده، گفت: تحقیق و تفحص از شرکت های خودروسازی خوب است، اما مشکل اصلی صنایع خودروسازی کشور بانک مرکزی است که باید تحقیق و تفحص از این بانک انجام شود.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از خانه ملت، کمال الدین پیر موذن افزود: در حال حاضر مشکلات متعددی در صنعت خودروسازی کشور وجود دارد که تحقیق و تفحص از شرکت های خودروسازی فایده ای ندارد و من نسبت به این موضوع خوش بین نیستم.
نماینده مردم سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با توجه به مشکلاتی که در صنعت خودروسازی کشور وجود دارد، طرح تحقیق و تفحص از شرکت های خودروسازی در بررسی مشکلات تا حدودی موثر است، اما مسبب اصلی همه این مشکلات بانک مرکزی است که باید به آن توجه شود.
وی با اشاره به اینکه دولت باید از اقدام خودسرانه شرکت های خودروساز در افزایش قیمت خودرو جلوگیری شود گفت: دولت باید شرایط لازم برای اعطای تسهیلات بانکی به دو خودروسازکشور را فراهم کند، زیرا این شرکت ها در حال حاضر در شرایط سختی به سر می برندو روز به روز نیز به بدهی های آنها به قطعه سازان افزوده می شود.
این نماینده مجلس نهم، تصریح کرد: اگر خودروهای داخل با قیمت بالا و گران عرضه میشود، سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان باید این موضوع را بررسی و پیگیری کند تا تکلیف آن روشن شود.
نماینده مردم سرعین و نمین در مجلس با بیان این که افزایش قیمت برخی خودروها تحت تاثیر رشد نرخ ارز است، ادامه داد: بخشی از قطعات خودروها از طریق واردات تامین می شود و اگر خودروسازان از ارز آزاد برای واردات استفاده کنند تاثیر آن در افزایش قیمت خودرو اجتناب ناپذیر است.
پیرموذن در ادامه افزود: در حال حاضر ۲۵درصد اشتغال در بخش صنعت مربوط به صنعت خودروسازی است و به همین دلیل ایجاد مشکل در خودروسازی ها منجر به بیکاری خیل عظیمی از نیروی انسانی این شرکت ها می شود.
این نماینده مجلس نهم گفت: به دلیل عدم حمایت دولت از تولید کنندگان خودرو، آنها با تمام ظرفیت خود کار نمی کنند؛ به همین دلیل قیمت تمام شده خودرو بیشتر از حد انتظار افزایش می یابد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن در پایان یادآور شد: خودروسازان باید کمیت خودرو و تولید خود را افزایش دهند تا کیفیت کالا نیز بالاتر رفته و قیمت خودرو کاهش یابد، لذا راه دستیابی به کیفیت، افزایش کمیت است.
کد خبر 16882
نظر شما