در تهران صورت می گیرد

تردد ماشین چند صد میلیونی با پلاک تزئینی! +تصاویر

کد مطلب 18724
۲۱ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۴
تردد ماشین چند صد میلیونی با پلاک تزئینی! +تصاویر
18724

پرشین خودرو: این روزها تردد خودروهای گران قیمت و خارجی در خیابان های پایتخت امری است که شهروندان تهرانی همه روزه با آن روبرو هستند.

به گزارش «پرشین خودرو»، اما اخیرا در مواردی شاهد تردد این خودروها با پلاک هایی تزئینی در سطح شهر تهران هستیم. به نوشته افق، در همین خصوص یکی از کاربران ما با ارسال تصویری از خودروی پروشه که حدفاصل خیابان ۱۵ خرداد تا مطهری را طی نموده است مراتب تعجب و تامل خود را از حضور چنین خودروهایی با پلاک تزئینی در سطح شهر در مقابل دوربین ها و چشمان مامورین راهنمایی و رانندگی بیان داشته است.
کد مطلب 18724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • وحید ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
    4 3
    خودروی آقازاده هاست...
  • مصطفی ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
    4 1
    این پلاک تزئینی نیست که !! پلاک بین المللی ایران هست. البته من تا به حال B ندیده بودم(داخل کادر قرمز)
  • دانشجو ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
    2 5
    پرچم تمامی پولدار ها بالاست دمش گرم که تونسته چنین ماشینی بخره...
  • مجید ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
    3 2
    پلاک این ماشین تزئینی نیست کابوتاژه (واسه خارج شدن از ایران به این پلاک احتیاجه ) در ضمن تو اکثر شهرهای مرزی مردم با این پلاک ها تردد میکنن
  • bmw ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    4 1
    اين پلاك تزئيني نيست بلكه پلاك بين المللي است كه براي خروج از ايران دريافت مي شود ولي نمي توان بمدت زيادي با آن در كشور تردد كرد.