پرشین خودرو: محققان استرالیایی می گویند کسانی که برای رفتن بر سر کار خود هر روز از خودروی شخصی استفاده می کنند در مقایسه با همکارانشان که از قطار، اتوبوس و دوچرخه برای رفتن به سر کار استفاده می کنند، چاق تر هستند.
به گزارش «پرشین خودرو»، تاکمی سوگی یاما محقق موسسه دیابت و بیماری های قلبی بیکر آی دی آی Baker IDI در ملبورن می گوید: حتی اگر شما در اوقات فراغت خود به اندازه کافی فعال باشید، اما از خودروی شخصی برای رفتن به سر کار استفاده کنید چاق تر می شوید.
در میان افرادی که در این تحقیق مشارکت داشتند و دست کم دو ساعت و نیم در هفته ورزش می کردند افرادی که از خودروی شخصی برای رفتن به سر کار استفاده می کردند، طی چهار سال یک ممیز هشت کیلوگرم وزن اضافه کردند، یعنی نیم کیلوگرم بیشتر از افرادی که از روش های دیگر برای حاضر شدن بر سر کار خود استفاده
می کردند.
از 822 نفری که در این مطالعه مشارکت داشتند تنها آنهایی که به اندازه کافی در هفته ورزش می کردند و برای رفتن به سر کار هرگز رانندگی نکردند طی چهار سال وزن اضافه نکردند.
بر اساس این گزارش، شرکت کنندگانی که به اندازه کافی ورزش می کردند اما پشت فرمان می نشستند نیز وزن اضافه کردند اما اضافه وزن آنها به شیوه حاضر شدنشان بر سر کار ارتباطی نداشت.
لورنس فرانک از دانشکده برنامه ریزی منطقه ای و علوم اجتماعی دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور گفت: انجام فعالیت های فیزیکی متوسط، عوارض ناشی از رفت و آمد به مدت طولانی با خودرو و نشستن پشت فرمان را جبران نمی کند.
او گفت: افرادی که مسیرشان طولانی تر است تمایل بیشتری به خرید مواد غذایی در مسیر خود و خوردن دارند که این موضوع به افزایش وزن آنها کمک می کند.
مطالعه ای که در سال دوهزار و چهار در آتلانتا جورجیا انجام شد، نشان داد هر ساعتی که افراد روزانه در خودرو سپری می کنند شش درصد شانس چاق شدنشان را افزایش می دهد.
در استرالیا هشتاد درصد از افراد شاغل روزانه از خودرو برای حاضر شدن بر سر کار خود استفاده می کنند.
کد خبر 19370
نظر شما