پرشین خودرو: در ششماهه نخست امسال و پس از تغییرات مدیریتی که در اواخر دولت دهم در ستاد سوخت انجام گرفت، روند اسقاط خودروهای فرسوده دچار رکود شد بهگونهای که طی شش ماه فروردین تا شهریور 92 تنها 16 هزار دستگاه خودروی فرسوده اسقاط شده است.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از تسنیم، تعداد خودروهای فرسوده اسقاط شده طی ششماهه نخست سال جاری با افتی ۸۴ درصدی مواجه شده است. بنا بر آمارهای به دست آمده از مراکز اسقاط سراسر کشور، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه گذشته تنها ۱۶ هزار دستگاه خودروی فرسوده اسقاط شده است. این در حالی است که بنا بر گزارش رسمی معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور طی سالهای ۸۷ تا ۹۱ بهطور متوسط در هر سال ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده اسقاط شده است.
بنا بر این گزارش طی سالهای ۸۲ تا ۸۴ تعداد خودروهای فرسوده اسقاط شده ۵۴ هزار و ۶۶۶ دستگاه، طی سالهای ۸۵ و ۸۶ که ستاد تبصره ۱۳ فعالیت میکرد، این تعداد به ۳۱۶ هزار و ۷۶۹ دستگاه رسید. طی سالهای ۸۷ تا ۹۱ که ستاد تبصره ۱۳ به ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت تغییر ماهیت داد، مجموعاً ۹۷۲ هزار و ۳۹۵ دستگاه خودروی فرسوده اسقاط شده است. در ششماهه نخست امسال و پس از تغییرات مدیریتی که در اواخر دولت دهم در ستاد سوخت انجام گرفت، روند اسقاط خودروهای فرسوده دچار رکود شد بهگونهای که طی شش ماه فروردین تا شهریور ۹۲ تنها ۱۶ هزار دستگاه خودروی فرسوده اسقاط شده است.
بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند برای کنترل مصرف بنزین باید از راهکارهای قیمتی و راهکارهای غیرقیمتی مانند تسریع در اسقاط سازی خودروهای فرسوده و ارتقای فناوری خودروهای جدید به طور همزمان استفاده کرد وگرنه تاکید صرف بر استفاده از راهکارهای قیمتی هم آثار تورمی بیشتری دارد و هم به نتیجه مناسب و مطلوب منجر نخواهد شد.
کد خبر 26625
نظر شما