پرشین خودرو: نوسان رشد تولید خودرو چند صباحی است که ادامه دارد و در ماههای اخیر موانع بسیاری بر سر راه تولید صنعت خودرو و زنجیره تامین خودروسازان ایجاد شده که با آسیب شناسی این معضلات می توان به 2 عامل تحریمهای اقتصادی بیرونی و شرایط اقتصادی داخل کشور که هر دوی آنها شرایط تولید را دستخوش نوسانات قابل توجهی قرار داده اند، اشاره کرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، قائم مقام شرکت سازه گستر با اشاره به مشکلات سازندگان زنجیره تامین برای رسیدن به ثبات تیراژ در صنعت خودرو کشور افزود ، وضعیت اقتصادی به گونه ای است که شرایط تثبیت رشد تولید خودرو را بسیار سخت کرده است . وضعیت عمده اقتصادی که شرایط رکود تورمی بر آن حاکم است صنعت خودرو را دچار نوعی سردرگمی کرده و علی رغم رشد نسبی تولیدات عواملی چون کمبود نقدینگی در گردش ، تحریمهای یک جانبه غرب ، قیمت گذاری خودرو ، عدم اجرای گشایش LC ، 30 درصدی از سوی بانکها و.....جریان رشد تولید را دچار چالش نموده و افزایش تولید و از همه مهمتر پایدار بودن آن منوط شرایط با ثبات و پایداررامی طلبد.
عضو هیئت مدیره سازه گستر با اشاره به برنامه افزایش تولید در زنجیره تامین خاطرنشان کرد : وجود یک برنامه جامع اقتصادی در صنعت خودرو که باید همه عوامل دخیل در تولید در آن مشارکت هماهنگ داشته باشند می تواند افق روشنی از رشد تولید و افزایش کیفیت را به همراه آورد.
وی افزود : بی ثباتی در تیراژ و نوسانات تولید برگرفته از اهم مشکلات شرکتهای زنجیره تامین، خودروسازان و تحریمهای بین المللی دانست و گفت: کمبود نقدینگی گلوگاه تولید در زنجیره تامین و خودروسازان است به گونه ای که در سال جاری این نیاز به نسبت سال گذشته افزایش 5/2 برابری را نشان می دهد.
قائم مقام شرکت سازه گستر با اشاره به همکاری متعهدانه شرکتهای زنجیره تامین در سالهای اخیر افزود ، قطعه سازان در سالهای اخیر علی رغم تمامی ناملایمات داخلی و خارجی همواره در کنار شرکتهای خودروساز به عنوان شرکای تجاری، دلسوزانه و فداکارانه در حمایت از تولید فعالیت خود را تا به امروزادامه داده اند .
وی در ادامه با اشاره به نقش آفرینی و حمایت انجمن های تخصصی زنجیره تامین افزود : انجمنها و تشکلهای صنفی که حمایت از صنعت قطعه سازی را بر عهده دارند باید با نگاهی جامع نگر همه مسائل شرکتهای زنجیره تامین را لحاظ نمایند به گونه ای که مطامع صنفی تمامی شرکتهای زنجیره تامین را پیگیری نمایند.
بصیری با توجه به گامهای برداشته شده در کاهش مشکلات صنعت قطعه سازی تصریح کرد : در 2 سال گذشته شرکت سازه گستر سایپا با رویکردی عدالت محور با هدف رشد و افزایش تیراژ و ارتقاء جایگاه کیفی صنعت خودرو تمهیدات مهمی را اتخاذ کرد که می توان به مذاکره با بانکها عامل و اخذ تسهیلات مالی که رشد 180% را نشان می دهد – فروش دارایی های غیر مولد ، تبدیل و هدایت ان به سرمایه در گردش ، اشاره کرد بخشی از اقدامات مهم این شرکت در جهت سرعت بخشی پرداخت مطالبات سازندگان بوده است .
وی همچنین افزود چنین اقدامی در فضایی در حال انجام است که صنعت خودروسازی با مسائل و مشکلات فراوانی روبروست بطوریکه تاکنون حمایت های عملی از سوی نهادهای مسئول علی رغم وعده های داده شده انجام نگرفته است و امیدواریم با تثبیت دولت جدید و اتخاذ رویکردی واقع بینانه مسائل این صنعت مولد و اشتغالزا حل گردد.
قائم مقام شرکت سازه گستر سایپا گفت در سال جاری علاوه بر نکات گفته شده در زمینه حمایت از شرکتهای قطعه ساز خاطرنشان کرد ، در زمینه انعقاد قرارداد با سازندگان نسبت به سال گذشته 40% رشد بهبود داشته ایم و به لحاظ زمانی 36% زمان انعقاد کاهش رانشان می دهد و این شاخصهای مثبت می تواند در تدوین برنامه های اقتصادی و استراتژیک قطعه سازان و روشن نمودن فضای کسب و کار بسیار مهم ارزیابی و افق روشنتری را پیش روی آنان قرار دهد.
عضو هیئت مدیره سازه گستر با اشاره به شکل گیری جریان ادغام واحدهای قطعه سازان افزود ؛ ادغام شرکتهای زنجیره تامین می تواند به عنوان عاملی در جهت افزایش تیراژ تولید ، ارتقاء بهره وری محسوب گردد.
وی افزود: شرکتهای زنجیره تامین می تواند: با نگاهی مجموعه ساز هر چه سریعتر با یکدیگر ادغام و به ایجاد شرکتهای قطعه ساز بزرگ اقدام نماید و با این اتفاق بزرگ ضمن افزایش تیراژ تولید ،صرفه جویی در هزینه های سربار ، کاهش قیمت تمام شده و از همه مهمتر بهره مندی از واحدهای تحقیق و توسعه پیشرفته در جهت ارتقاء سطح تکنولوژی این صنعت گامهای اساسی را بردارند.
کد خبر 27041
نظر شما