پرشین خودرو: رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به فعالیت بیش از شش هزار دستگاه اتوبوس در سطح تهران گفت: از این تعداد، بیش از 2 هزار دستگاه اتوبوس غیراستاندارد و فرسوده در حال جابجایی شهروندان هستند.
به گزارش «پرشین خودرو»، رحمت الله حافظی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های حمل و نقل عمومی در کاهش آلودگی هوا گفت: توسعه حمل و نقل عمومی کشور و توجه به ناوگان اتوبوسرانی باید در صدر برنامه های شهرداری قرار گیرد، چرا که یکی از محورهای آلودگی هوای تهران استفاده از خودروی شخصی است.
وی بر اهمیت افزایش تعداد اتوبوس های ناوگان اتوبوسرانی تاکید کرد و گفت: ورود 139دستگاه اتوبوس دوکابین به ناوگان حمل و نقل عمومی می تواند مقدمه ای برای توجه به توسعه این حوزه شهری در شهر تهران باشد.
این عضو شورای شهر با تأکید بر اینکه ورود اتوبوس های جدید شرایط خروج خودروهای فرسوده را فراهم می کنند، گفت: بر اساس مصوبات مجلس، دولت تاکنون 50 هزار میلیارد ریال بابت توسعه ناوگان اتوبوسرانی به شهرداری پرداخت کرده است .
وی به شبکه ایران گفت: این رقم برای توسعه خطوط مترو و ناوگان اتوبوسرانی پرداخت شده است و امیدوار هستیم تا قدم های مؤثر و مفیدی در این حوزه از سوی شهرداری برداشته شود.
رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری، با اشاره به اینکه توسعه این حوزه از ضروریات شهرنشینی است، ادامه داد: نظارت مستمر بر عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو سبب افزایش کارآیی و در نهایت رضایت شهروندان از این خطوط خواهد شد.
وی با بیان این نکته که عمر متوسط اتوبوس ها حدود 8 سال مشخص شده است، افزود: توسعه حداقل 50 درصدی ناوگان اتوبوسرانی از برنامه های 5 ساله شورای شهر است.
حافظی خاطرنشان شد: در گام اول برای جلب رضایت شهروندان و کسب مطالبات آنها از سفرهای درون شهری، شرکت واحد اتوبوسرانی نیاز به 4 هزار دستگاه اتوبوس دارد.
به گفته وی، رضایت شهروندان از ناوگان حمل و نقل می تواند گام مؤثری در کاهش آلودگی هوا محسوب شود.
کد خبر 28546
نظر شما