پرشین خودرو: یک کارشناس حمل و نقل گفت: در برخی موارد پروژههای ایمنسازی جادهها اولویتبندی مناسبی ندارند و اعتبارات بخش راه و ترابری صرف اقداماتی نه چندان اولویتدار میشود.
به گزارش «پرشین خودرو»، محمد سعدی مسگری عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی اظهار کرد: یکی از مهم ترین دلایل تصادفات جادهای طرح هندسی راههاست که به طور شایسته مورد توجه قرار نگرفته و محورهای شمال کشور و استان کردستان از این دسته مسیرها هستند که توجه بیشتری نیاز دارند.
وی با تاکید بر ضرورت تعریض برخی جادههای باریک گفت: بعضی از جادهها به دلیل باریک بودن باعث بروز تصادف و سانحه میشوند چون در این جادهها به دلیل سبقت گرفتن ماشینها از یکدیگر یا سرعت تند حادثهای به وجود میآید.
این کارشناس با بیان اینکه در برخی موارد بودجههای بخش راه و ترابری صرف اقداماتی نه چندان اولویتدار میشوند، افزود: به عنوان مثال وقتی فردی نماینده مجلس میشود در تلاش است شهر یا منطقه خود را ارتقا دهد و جادههای آن منطقه را ایمن کند این درحالی است که برخی مسیرهایی که تا به حال جان عده زیادی را گرفته است و به عنوان نقاط پرحادثه شناخته میشود مورد بیمهری قرار میگیرد.
ساخت بزرگراه یکی از راهکارهای کاهش تصادف
به گزارش ایسنا، این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه پیچهای تند، شیب جادهها و نبود تابلوهای اطلاعرسانی به موقع و کافی از مواردی است که منجر به بروز سوانح میشوند، اظهار کرد: ایجاد بزرگراه یکی از راهکارهای کاهش سوانح است و این در حالی است که در برخی مواقع شاهدیم که این بزرگراهها در جاهایی که چندان ضرورت ندارد ساخته میشوند اما در نقاط سانحهخیر شاهد این گونه اقدامات نیستیم.
مسگری ادامه داد: به عنوان مثال در محور کردستان که یکی از محورهای خطرناک و پرحادثه است سالهاست که بزرگراهی در حال احداث است که هنوز به اتمام نرسیده است.
وی خودرو و توجه به مسائل ایمنی آن را از دیگر مواردی دانست که با توجه به آن میتوان از بروز بسیاری سوانح جلوگیری کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی افزود: خودروهایی مثل پراید یا 206 که از شتاب بالایی برخوردار هستند از جمله خودروهایی هستند بیشتر دچار حادثه میشوند.
بر اساس آمار مراکز جهانی کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای جهان سوم صدر نشین جدول تصادفات و تلفات جادهای هستند و این میان ایران جزو 10 کشور پر سانحه جهان است.
کد خبر 29600
نظر شما