پرشین خودرو: مدیر بخش سیستم های هوشمند حمل و نقل سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک گفت: ضعف سیستم های هوشمند درون خودرویی، تصادفات ناشی از خطاهای انسانی را در کشور افزایش داده است.
پرشین خودرو: مهدی تشکری هاشمی افزود: در حالیکه به کارگیری سیستم های هوشمند ITS درون خودرویی از قبیل سیستم هشدار برای جلوگیری از خواب آلودگی راننده، سیستم فاصله خودرو با خودرو جلو ، سیستم های جدید ترمز، ایربگ و ... برای خودروسازان دنیا به استانداردهای اجباری تبدیل شده است، متاسفانه در خودروهای تولید داخل کشور، توجه جدی به این سیستم ها به چشم نمی خورد.
وی با ابراز تاسف از اینکه تکنولوژی تولید خودروهای ایرانی به ویژه در زمینه سیستم های هوشمند درون خودرویی مربوط به دهه 80 میلادی است، تصریح کرد: به کارگیری این سیستم ها از آنجا که سبب کاهش خطای انسانی شده، ایمنی راننده و مسافران را تامین می کند، می بایست به استانداردهای اجباری تولید خودرو تبدیل شود تا بتواند، ایمنی را برای راننده و مسافران افزایش دهد.
تشکری هاشمی گفت: سیستم های هوشمند حمل و نقل که با هدف استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و سیستم های کنترلی طی سال های اخیر در کشور گسترش یافته، سبب مدیریت بهتر ترافیک و توسعه ایمنی در شهرها و جاده های مختلف کشور شده است، اما هنوز فاصله زیادی تا بهره برداری صحیح و کامل از این سیستمها داریم.
به گزارش ایسنا، مدیر بخش سیستمهای هوشمند حمل و نقل سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک اظهار داشت: رشد و توسعه سخت افزاری در زمینه سیستمهای هوشمند حمل و نقل و بهره برداری صحیح از آن ها نیازمند برنامه ریزی کلان و داشتن سند ملی ITS در کشور است.
وی افزود: هر چند شکاف تکنولوژی و بهره برداری صحیح از سیستم های ITS در کشورهای جهان سوم بیشتر به چشم می خورد، اما در ایران پیشرفت های مثبتی در زمینه به کارگیری این سیستم ها صورت گرفته است.
تشکری با اشاره به اینکه این پیشرفتها به ویژه در زمینه توسعه سخت افزاری چشمگیرتر بوده، است، تصریح کرد: خوشبختانه دستگاه های مسئول و به ویژه پلیس راهنمایی و رانندگی درک خوبی از کارایی و اهمیت این سیستم ها در افزایش ایمنی داشته و از 2 سال پیش نیز پروژه ملی ITS و معماری سیستم های هوشمند حمل و نقل در کشور از سوی پژوهشکده حمل و نقل و سیستم های هوشمند دانشگاه صنعتی امیر کبیر در حال تدوین است.
به گفته تشکری هاشمی، قرار است، ابعاد مختلف و ظرفیت های پروژه ملی ITS و معماری سیستم های هوشمند حمل و نقل در کشور همزمان با سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در قالب کارگاه های آموزشی به متخصصان، صاحبنظران و مدیران مرتبط با این حوزه ارایه شود.
وی یادآور شد: از میان بیش از 150مقاله که با موضوع سیستم های هوشمند حمل و نقل به دبیرخانه این کنفرانس رسیده است 21 مقاله انتخاب شده اند که به ابعاد مختلف پیشرفت و تکنولوژی، سیستم های درون خودرویی و ارتباطات و نقش ITSدر ایمنی حمل و نقل می پردازند.
کد خبر 30451
نظر شما