پرشین خودرو: رییس کانون انجمنهای صنفی شرکتهای حمل و نقل بیان کرد: کاهش تولید و افزایش شدید قیمت کامیون رکود قابل توجهی را در صنعت حمل و نقل به وجود آورده است.
حسین احمدی زاده در گفت وگو با خبرنگار «پرشین خودرو»، با بیان این مطلب افزود: با توجه به مشکلات فراوانی که در صنعت حمل و نقل کشور وجود دارد بسیاری از سرمایهگزاران انگیزه لازم برای سرمایهگزاری در این بخش را از دست دادهاند چرا که معتقدند تزریق سرمایه بدون حمایت دولت و ارائه تسهیلات عملا کاری بی فایده بوده و نه تنها سودی برای آنها ندارد بلکه متضرر نیز خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: قرار بود دولت 30 درصد از هزینههای صرفهجویی شده از اجرای طرح هدفمندی یارانهها را به نوسازی ناوگان کامیونهای فرسوده اختصاص دهد اما این امر محقق نشد و همچنان صنعت حمل و نقل در انتظار ارائه تسهیلات و وامهای دولتی برای برطرف کردن مشکلات خود است.
احمدی زاده اذعان داشت: علاوه بر اینکه نوسازی بخش حمل و نقل انجام نشد، متاسفانه با افزایش قیمت کامیون و قطعات یدکی، روغن موتور و همچنین مواد اولیه برای تولید کامیون در کارخانههای داخلی مواجه شدیم که خود این موضوع دلیلی بر کاهش تولید و رکود در این بخش است.
وی افزود: دولت در مقطعی طرح واردات کامیونهای دست دوم اروپایی را مطرح کرد اما با موانعی از جمله اجازه واردات از نمایندگی آن برند اروپایی و تضمین قطعات محصول وارد شده که بر سر راه واردکنندگان خصوصی به وجود آورد، تنها شرکتهای تولیدکننده شبه دولتی توانستند این محصولات را وارد کنند که این کار تاثیر چندانی بر نوسازی ناوگان کامیونهای فرسوده نداشت.
رییس کانون انجمنهای صنفی شرکتهای حمل و نقل رایزنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر راه و دیگر مسوولان مرتبط را برای تسریع در روند نوسازی ناوگان فرسوده تجاری مثبت ارزیابی کرد و گفت: در صورت ارائه تسهیلات و وامهای بانکی با بهره پایین میتوان امیدوار بود درصد بالایی از کامیونهای فرسوده نوسازی شوند و با همکاری دولت رونق به این صنعت بازگردد.
کد خبر 31147
نظر شما