کد خبر 33547
۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
آینده دوربین‌های پشتیبان دید عقب

پرشین خودرو: تصویر برداری یک نقش بسیار مهم در خودروها و کامیون های ما در حال رانندگی ایفا می کند و دیگر زمانی که در یک ترافیک سنگین و شلوغ گیر افتاده اید می توانید با سخت افزارها پیشرفته خودرو خود نظارت دقیقی بر حول و حوش خود داشته و از زدن ضربات ناگهانی به خودرو جلو پرهیز کنید.

به گزارش «پرشین خودرو»،

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه در آمریکا از سال ۲۰۱۵ نصب دوربین دید عقب را برای تمامی‌خودروسازان به فرایند اجباری تبدیل کرده است و دیگر خودروسازان باید این فناوری را در هر خودرو تولیدی خود قرار دهند.
البته امروز این فناوری چندان پیشرفته نبوده و تصاویر در بیشتر دوربین‌ها تار، تحریف‌شده و در تاریکی و یا هوای نامساعد نیز دید غیرممکن می‌باشد ولی یک شکت در کالیفرنیا ادعا کرده است که می‌تواند کیفیت و تنوع این دستگاه‌ها تصویربرداری را به‌شدت بهبود بخشد.
این فناوری که eWarp نام‌گرفته است توسط موسسه geometric توسعه‌یافته است که در امر تصویربرداری موبایل یکی از شرکت‌های پیشرو است.
جان کیسی معاون شرکت geometric در این مورد می‌گوید:” پردازش هندسی چیزی است که بیشتر مردم با آن آشنا هستند ولی از مزایای قابل‌توجه این روش در سیستم دوربین‌های پشتیبان کمک می‌کند تا تصاویر کمتر تحریف‌شده و همانند چشم ماهی به تصویربرداری پرداخته و سپس برای درک چشم انسان به مسطح کردن تصاویر پرداخته شود.

GM-Head-Up-Display-646x483

در حقیقت این فناوری دارای ابعاد گسترده‌ای است زیرا با نرم‌افزار مخصوص خود می‌تواند بر روی صفحه‌نمایش تصاویر را با اعوجاج بسیار کمی‌نمایش دهد که در مناطق شلوغ و پرترافیک بسیار مثمر ثمر خواهد بود و در ضمن این فناوری می‌تواند با ارائه ویدیوهای متعدد از سنسورهای متفاوت در حقیقت دو تصویر جداگانه (درواقع هشت تصویر) به‌طور همزمان از یک منبع دریافت کنند.
به گزارش خودروسازی، این فناوری این قابلیت را دارد که تصاویر باکیفیت بسیار بالای HD نیز به نمایش دربیاورد که در بازار امروز منحصربه‌فرد است و در ضمن این فناوری این قابلیت را دارد تا چشم‌انداز به یار گسترده‌ای در پیش روی راننده قرار داده و تا ۱۸۵ درجه را پوشش دهد که درواقع می‌توان پشت سر را نیز دید ولی بااین‌حال ارائه این تصاویر مستلزم توسعه بیشتر و مدیریت مقدار زیادی پردازش برای قابل‌استفاده بوده تصاویر است.
به‌هرحال محاسبات که ازنظر ریاضی نیز به سار پیچیده است باید با چالش‌های زیادی روبو شود زیرا هرگونه تأخیر زمانی می‌تواند باعث بروز یک حادثه ناگوار شود و بدین ترتیب تصاویر باید در زمان واقعی به نمایش دربیایند.
این شرکت یک پروسه ۱۰ ساله را برای توسعه فناوری پردازنده‌های هندسی صرف کرده است که در حقیقت در حال حاضر در نسل چهارم خود به سر می‌برد که در حال حاضر این فناوری در کاربردهای نظامی، پروژکتورهای تصویر بزرگ و نظارت بر امنیت و عبور و مرور استفاده می‌شود.

Multiple-Camera-Angles

فراتر از این، این شرکت می‌خواهد فناوری خود را با یکی دیگر از سیستم‌های خودرو در هم بیامیزد که همان صفحه‌نمایش بالای سر یا همان HUD است که به‌طورمعمول در شیشه جلو خودرو جای گرفته و راننده می‌تواند اطلاعات صحیح مانند سرعت، سطح سوخت و یا حتی ایستگاه رادیویی قابل پخش را در آن مشاهده کند.
البته آن شرکت هنوز به دنبال ثبت این فناوری خود است که البته اگر قرار باشد دوربین پشتیبان در کنار سایر اطلاعات HUD به نمایش دربیاید هزینه بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار بر خریداران تحمیل خواهد شد که ممکن است برای بسیاری هزینه بالایی باشد.
به‌هرحال تخمین زده‌شده است که برای تجاری کردن این فناوری احتیاج به ۲۴ الی ۳۰ ماه توسعه بیشتر باشد که البته در حال حاضر این شرکت در حال چانه‌زنی با شرکت‌های بزرگ خودروسازی برای بستن قرارداد تولید انبوه eWarp است.
کد خبر 33547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha