پرشین خودرو: مدیر عامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان تهران با اعلام این که مصرف بنزین در این استان ۱.۵ میلیون لیتر افزایش یافته و مصرف بنزین ۴۰۰ تومانی، ۱۵ درصد کل فروش است، گفت: کمفروشی جایگاههای بنزین سوءتفاهم است.
به گزارش «پرشین خودرو»، مرتضی عابدینی درباره حجم توزیع انواع فرآورده های نفتی در استان تهران گفت: در پنج ماه نخست امسال 2 میلیارد و75 میلیون لیتر بنزین، یک میلیارد و 112 میلیون لیتر گازوئیل، حدود 7 میلیون لیتر نفت سفید، 40.8 میلیون لیتر نفت کوره و 312 میلیون متر مکعب گاز طبیعی (سی.ان.جی) در این استان توزیع شده است.
وی با اعلام این که متوسط مصرف روزانه بنزین از ابتدای امسال 13 میلیون لیتر بود گفت: این رقم از ابتدای شهریور با 1.5 میلیون لیتر افزایش به 14.5 میلیون لیتر رسیده است؛ علت افزایش مصرف بنزین در روزهای اخیر ناشی از دو عامل است؛ افزایش سفرها در روزهای پایانی تابستان و نزدیکی بازگشایی مدارس.متوسط مصرف سی.ان.جی هم روزانه 2.4 میلیون متر مکعب است.
وی با اشاره به این که هم اکنون 265 باب جایگاه عرضه سوخت مایع و 176 باب جایگاه عرضه سی.ان.جی در استان تهران وجود دارد گفت: هم اکنون 14 باب جایگاه عرضه سوخت مایع معادل 5.3 درصد کل جایگاههای این استان غیرفعالند که از این تعداد هشت باب جایگاه به دلیل تعمیرات ، پنج باب جایگاه به دلیل بدهی و یک باب جایگاه هم به دلیل خرید به موقع فرآورده تعطیل است.
وی ادامه داد: همچنین 15 باب جایگاه سی.ان.جی در استان تهران تعطیل است که هفت باب جایگاه به دلیل نقص فنی، دو باب جایگاه به علت مشکلات حقوقی و شش جایگاه هم به دلیل عدم پرداخت بدهی خود به شرکت ملی گاز غیرفعالاند.
عابدینی اعلام کرد: هم اکنون در تهران 88 باب جایگاه ممتاز، 62 باب جایگاه درجه یک، 16 باب جایگاه درجه دو، 52 جایگاه درجه سه و 26 باب جایگاه درجه چهار فعال است.
مدیر عامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان تهران درباره حجم عرضه بنزین با سه نرخ گفت: حجم فروش بنزین 400 تومانی 15 درصد، بنزین 700 تومانی، 40 درصد و بنزین هزار تومانی 45 درصد است.
او درباره ساخت جایگاههای کوچک مقیاس گفت: تاکنون روش ساخت این جایگاهها نهایی شده است و محلهیابی و نحوه سرمایهگذاری طرح در حال بررسی است. طبق توافق وزارت نفت و شهرداری تهران، قرار است در 260 یا 270 محله تهران یک جایگاه کوچک ساخته شود.
عابدینی در پاسخ به این سؤال که نظارت شرکت ملی پخش بر جایگاهها عرضه چگونه است، توضیح داد: هم اکنون 13 ناحیه عملیاتی مسئولیت نظارت بر تامین و توزیع سوخت در جایگاهها را بر عهده دارند. نظارت بر جایگاهها به صورت روزانه انجام میشود. این نظارت شامل کمیت، کیفیت و نحوه برخورد با مصرف کننده میشود. در صورتی که شهروندان نسبت به هر کدام یک از این موارد اعتراضی داشته باشند، میتوانند به واحدهای کشیک و یا روابط عمومی شرکت ملی پخش اطلاع دهند تا همان روز به شکایت آنها رسیدگی شود.
وی با اظهار این که فرآورده نفتی قبل و بعد بارگیری آزمایش و کنترل کیفیت میشود، گفت: همچنین واحد مهندسی فرآوردههای شرکت ملی پخش هفتهای یک بار جایگاههای عرضه سوخت را بازرسی می کنند.
مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان تهران در پاسخ به سؤال تسنیم درباره اعتراض مردم نسبت به کمفروشی جایگاه ها هم اظهار کرد: این مورد بیشتر سوءتفاهم است؛ در مواردی که فرد گمان میکند، بنزین درون باک کمتر از حجمی است که دریافت کرده، در واقع سیستم سنجش آن خودرو نقص فنی دارد.
وی از ساخت 10 باب جایگاه با همکاری نیروی زمینی ارتش در اراضی نظامی واقع در استان تهران برای استفاده عمومی خبر داد و گفت: در این جایگاهها انواع فرآوردههای نفتی مورد استفاده حملونقل توزیع میشود.
این مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در باره کیفیت سوخت عرضه شده در شهر تهران گفت: بنزین توزیعی در این کلانشهر بنزین پاک است و استاندارد گازوئیل هم یورو4 است.
به گزارش تسنیم، وی در پاسخ به این سؤال که آیا کیفیت بنزین توزیع شده در این شهر یورو4 است یا نه، گفت: به ما اعلام می کنند که بنزین پاک است. این موضوع را باید از مسئولان مربوطه پاسخ دهند.
کد خبر 36656
نظر شما