پرشین خودرو: سردار امیری از همیاران پلیس درخواست کرد تا در فراگیر کردن بستن کمربند ایمنی در سرنشینان عقب خودرو به پلیس کمک کنند.
به گزارش «پرشین خودرو»، سردار موسی امیری جانشین پلیس راهور ناجا در مراسم جشن مهر و دانش که در دبیرستان دخترانه کریمه اهل بیت(ع) برگزار شد، اظهار داشت: من بر خود لازم میدانم به ساحت علم و عالمان و درس و مدرسه و آن کس که میآموزد و آن کس که فرا میگیرد، ادای احترام کنم.
جانشین پلیس راهور ناجا ادامه داد: خداوند متعال در نهاد انسان، اجتماعی بودن را قرار داده و انسان به تنهایی نمیتواند زندگی کند و انسان دوست دارد همراه اجتماع زندگی کند اما اجتماعی زندگی کردن ملزومات و شرایطی دارد.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: اگر ما آن شرایط را رعایت کنیم میتوانیم به درستی زندگی کرده و هم وظیفه خود را انجام داده و هم حقوق دیگران را رعایت کنیم.
جانشین پلیس راهور ناجا ادامه داد: یکی دیگر از لوازم زندگی اجتماعی، نظم اجتماعی است؛ ما نمیتوانیم در زندگی مدرن امروز در کنار هم زندگی کنیم و نظم اجتماعی را رعایت نکنیم.
سردار امیری افزود: یکی از نمادهای نظم اجتماعی، رعایت آئیننامه مقررات راهنمایی و رانندگی است.
وی اظهار داشت: من معتقدم که نهاد تأثیرگذار خانواده، مدرسه و دو ضلع معلم و دانشآموز همیشه تاریخ در کنار ما بودند و در تربیت و ایجاد نظم و انضباط اجتماعی تأثیرگذار بودهاند.
جانشین پلیس راهور ناجا با گرامیداشت یاد شهدای 8 سال جنگ تحمیلی افزود: اگر یک روزی در کتابهای ما فداکاری پطروس و دهقان فداکار به تصویر کشیده شده بود، امروز کتابهای ما پر از حماسه رزمندگان است که نماد آن حسین فهمیده است و اثر نهاد خانواده و مدرسه است.
جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: آنچه ما در پلیس راهنمایی و رانندگی به دست آوردهایم و نهادینه شده است به واسطه همکاری نوجوانان، جوانان، دانشآموزان و معلمان بوده است.
وی به کمربند ایمنی اشاره داشت و گفت: تا 10 سال قبل کمربند ایمنی به عنوان نماد انضباط ترافیکی مطرح نبود اما با همراهی قشر تأثیرگذار دانشآموز و معلم، این موضوع ماندگار شد و امروز کمتر سراغ داریم که سرنشین جلو کمربند نبندد.
سردار امیری به اظهارات دانشمند آلمانی که سال گذشته برای همایش ترافیکی به ایران آمده بود اشاره داشت و گفت: ایشان با بیان اینکه 44 درصد سرمایه جوان، در ایران وجود دارد به ما پیشنهاد کرد که بهترین راهکار حل ترافیک، آن است که ترافیک را با جوانان گره بزنیم.
این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی به کاهش تلفات کشته شدگان 28 هزار نفره از سال 84 به زیر 18 هزار در سال گذشته اشاره داشت و گفت: از دیگر راهکارهای این پروفسور آلمانی کنترل و مدیریت در سرعت، استفاده مستمر از کلاه ایمنی برای موتورسواران و بستن کمربند ایمنی در سرنشینان عقب خودرو بوده است.
جانشین پلیس راهور ناجا به دانشآموزان توصیه کرد با حفظ احترام از اولیای خود بخواهند که با سرعت مطمئنه حرکت کنند و اگر موتورسیکلت دارند حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند؛ چرا که سالانه 25 درصد آمار کشتهها، موتورسیکلتسواران هستند.
به گزارش فارس، وی از دانشآموزان به عنوان مبلغان فرهنگ ترافیکی و همیاران پلیس درخواست کرد تا در فراگیر کردن فرهنگ بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان عقب خودرو به پلیس کمک کنند تا با نهادینه شدن این امر افراد در قبال حوادث احتمالی جانشان حفظ شود.
کد خبر 37604
نظر شما