به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، «هاینس یورگن لووف» در جریان بازدید هیات تجاری اتاق تهران از کارخانه «مان» در آلمان، از حضور اتوبوس های ساخت این کارخانه در ایران به صورت سی کِی دی (CKD) خبر داد و یادآور شد که این تولیدکننده از چند هفته پیش با یک شرکت ایرانی قرارداد همکاری برای تولید اتوبوس در کشورمان امضا کرد.
عضو هیات مدیره شرکت مان همچنین خاطرنشان ساخت، این بنگاه صنعتی آلمان به دنبال این است که شریک طولانی مدت و قابل اعتماد ایران باشد.
هیات تجاری اتاق تهران که در حال حاضر در ایالت باواریا آلمان به سر می برد، در دومین روز از سفر خود، به بازدید از برخی کارخانه ها و بنگاه های مطرح صنعتی این ایالت رفت و از نزدیک با امکانات و چگونگی فعالیت این واحدهای بزرگ صنعتی آشنا شد.
خودروسازی مان (MAN) و گروه صنعتی لینده (Linde)، دو واحد بزرگ صنعتی در ایالت باواریاست که نمایندگان بخش خصوصی ایران از آن بازدید کردند و با جدیدترین فناوری های به کار رفته در این بنگاه های تولیدی آشنا شدند.
** 60 تا 100 هزار دستگاه کامیون در ایران نیازمند نوسازی
در جریان این بازدید، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز از نیاز ناوگان حمل و نقل جاده ای ایران به نوسازی خبر داد و یادآور شد که در حال حاضر 60 تا 100 هزار دستگاه کامیون در ایران نیاز به نوسازی دارد.
مسعود خوانساری همچنین با بیان اینکه به دلیل تحریم های چند سال اخیر بسیاری از قراردادهای همکاری در زمینه تولید خودروهای سنگین در ایران متوقف شده است، گفت: در حال حاضر شرایط برای حضور و سرمایه گذاری شرکت های مطرح تولید خودروهای سنگین در ایران فراهم است و شرکت «مان» اگر بتواند موضوع فاینانس و لیزینگ فروش تولیدات خود در ایران را فراهم کند، می تواند در این رقابت، برگ برنده را داشته باشد.
به گفته رئیس اتاق تهران، در حال حاضر یکی از مشکلات جدی بر سر راه فعالیت بنگاه های ایرانی، تامین منابع مالی است و اگر شرکت های آلمانی با برنامه ریزی مناسب و ارائه تسهیلات خوب وارد همکاری با ایران شوند می توانند جلوتر از سایر رقبا حرکت کنند.
بر اساس این گزارش، در ادامه دومین روز از سفر هیات اقتصادی اتاق تهران به ایالت باواریا آلمان، نمایندگان بخش خصوصی ایران از شرکت لینده آلمان در ایالت باواریا و منطقه بایرن، بازدید کردند.
شرکت لینده از جمله بنگاه های صنعتی بزرگ ایالت باواریاست که در زمینه صنایع گاز، بهداشت و سلامت و نیز فناوری و مهندسی فعالیت دارد.
** امضای تفاهم نامه همکاری میان اتاق های تهران و بایرن
در دومین روز از سفر هیات تجاری اتاق تهران به ایالت باواریا در آلمان، مسعود خوانساری همراه با تعدادی از اعضای هیات با مسئولان اتاق بازرگانی و صنعت بایرن دیدار کردند.
در این دیدار پس از مذاکرات و گفت وگوها برای توسعه مراودات دوجانبه، یک تفاهم نامه همکاری میان اتاق بازرگانی و صنعت بایرن و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به امضا رسید.در مورد مفاد این تفاهم نامه هنوز اطلاعاتی منتشر نشده است.
** زمینه های توسعه همکاری ایران و آلمان در بخش کشاورزی
رئیس اتاق تهران که سرپرستی هیات تجاری ایرانی در باواریای آلمان را برعهده دارد، در ادامه دیدارهای خود برای مذاکره و رایزنی جهت توسعه مراودات اقتصادی با بخش خصوصی آلمان، با «هوبرت بیتلمایر» وزیر کشاورزی ایالت باواریا دیدار و گفت وگو کرد.
وزیر کشاورزی باواریا در این دیدار به تشریح زمینه های همکاری میان ایالت باواریا و ایران پرداخت و گفت: پرورش گاو های شیری و گوشتی، تولید شیر و محصولات لبنی مختلف، فناوری آبیاری، فرآوری مواد غذایی، فرآوری گیاهان دارویی، ماشین آلات صنعتی و نیز آموزش فنی و حرفه ای می تواند از جمله زمینه های همکاری میان ایالت باواریا و ایران باشد.
رئیس اتاق تهران نیز در این دیدار با بیان اینکه در حال حاضر ایران در تولید برخی محصولات کشاورزی به خوداتکایی رسیده است، گفت: صنعت غذایی ایران توانسته است که در سال های گذشته رشد قابل توجهی داشته باشد و امروز شاهد صادرات بسیاری از محصولات این بخش به کشورهای دیگر هستیم.
خوانساری ظرفیت های توسعه یافته صنایع کشاورزی و غذایی آلمان را از نیازهای امروز صنعت کشاورزی ایران عنوان کرد و یادآور شد که دو کشور در این بخش می توانند همکاری ها و سرمایه گذاری های مشترک مناسبی را آغاز کنند.
وی با تاکید بر پیشرو بودن صنایع غذایی در ایران و نیاز بازارهای منطقه به مواد غذایی سالم که با فناوری روز تولید و بسته بندی شده باشد، اعلام کرد که بنگاه های آلمانی می توانند با هدف تولید مواد غذایی و صدور به بازارهای منطقه با شرکت های ایرانی وارد همکاری مشترک شوند.
رئیس اتاق تهران عنوان کرد که با ظرفیت های موجود در ایران و فناوری روز آلمان می توان با مدیریت صحیح محصولاتی تولید کرد که با فرآوری اصولی کالاهای صادراتی بدون رقیبی در بازار بزرگ منطقه باشد.
سفر هیات تجاری ایرانی براساس برنامه ریزی انجام شده توسط اتاق تهران و در پاسخ به دعوت فعالان اقتصادی ایالت باوارایای آلمان انجام شد.
در سال های گذشته، اعمال تحریم های اقتصادی علیه کشورمان سبب شد روابط اقتصادی ایران و آلمان تحت الشعاع قرار گرفته و کاهش یابد.
اجرای برجام و رفع تحریم ها زمینه ای را فراهم کرده تا کشورهای غربی به ویژه آلمانی ها به سرعت هیات های بزرگ تجاری به تهران اعزام کنند و در دیدار با همتایان خود در ایران، اشتیاق خود برای احیای روابط گذشته را ابراز داشتند.
سرپرستی این هیات اقتصادی - تجاری را مسعود خوانساری رئیس اتاق تهران برعهده دارد و نزدیک به 60 نفر فعال اقتصادی از بنگاه ها و شرکت های مختلف ایرانی وی را در این سفر همراهی می کنند.
برپایه این گزارش، هیات تجاری اتاق تهران در برلین و مونیخ، مهمان گروه های صنعتی و تجاری آلمان هستند و طبق برنامه، هیات تجاری اتاق تهران سه روز را در مونیخ خواهد گذراند و پس از آن نیز دو روز را در برلین سپری می کنند.
برگزاری جلسه های مشترک بین بخش خصوصی ایران و اتاق بازرگانی و صنایع مونیخ، وزارت اقتصاد ایالت باواریا، شهرداری مونیخ، اتحادیه اقتصاد باواریا، وزارت غذا، کشاورزی و جنگداری این ایالت، و نیز نشست مشترک با وزارت سلامت و مراقبت باواریا از برنامه های پیش بینی شده در این سفر است.
فدراسیون اتاق های بازرگانی آلمان و اتحادیه فدرال تجارت کلان این کشور در این سفر میزبان هیات تجاری اتاق تهران است. اتاق تهران تاکنون میزبان چند هیات بزرگ اقتصادی و صنعتی از ایالت باواریا آلمان بوده و دیدارها و رایزنی های تجاری میان فعالان اقتصادی دو کشور در تهران برگزار شده است.
براساس تفاهم نامه همکاری که بین اتاق تهران و دانشگاه ووتسبورگ آلمان امضا شده، اتاق تهران با همکاری این دانشگاه، دوره های MBA را در تهران برگزار کرد.
همچنین دو هیات بزرگ تجاری از دو ایالت نیدرزاکسن و باواریا در مهر و آبان امسال مهمان اتاق تهران بودند و نشست های خود را با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق تهران برگزار کردند؛ قرار است ادامه مذاکرات با صنعتگران آلمانی در سفر اتاق تهران به ایالت باواریا انجام شود.
منبع: ایرنا
برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو» telegram.me/persiankhodro بپیوندید.
نظر شما