یک واردکننده چقدر برای خدمات پس از فروش پرداخت می کند؟

پرشین خودرو: «نماینده رسمی تویوتا در ایران موظف به 5 سال یا 150 هزار کیلومتر گارانتی و 10 سال پشتیبانی فنی برای خودرویی مانند "تویوتا کرولا" با دریافت تنها حدود دو میلیون تومان شده است!»

به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، همانگونه که می دانید معامله دو بخش خصوص که خدمات ارائه می دهند تابع مقررات قیمت گذاری نیست و موضوع پرداخت 3درصد عوارض گمرکی بابت دریافت و ارائه خدمات پس از فروش برای خودروهای وارداتی واردکنندگان غیر رسمی از اساس با چالش همراه است. البته در این مطلب قصد پرداختن به این موضوع را نداریم چراکه در گذشته بارها آن را مرور کرده ایم، و بیشتر به دنبال برخی دغدغه هایی هستیم که طی چند روز گذشته توسط عده ای از واردکنندگان غیر رسمی خودرو در اذهان عمومی شکل گرفته است. با یک مثال به اصل موضوع می پردازیم، قیمت یک دستگاه «تویوتا کرولا» برای ورود به کشور از گمرکات کشور 19.300 دلار است و چنانچه یک واردکننده غیر سمی اقدام به ورود این محصول نماید باید 3درصد عوارض گمرکی معادل 579 دلار بابت خدمات پس از فروش پرداخت کند. با یک حساب سرانگشتی متوجه می شویم که این شخص بابت کسب خدمات پس از فروش برای این خودرو از نماینده رسمی آن در ایران باید فقط یک میلیون و 960 هزار تومان(هر دلار 3400 تومان) پرداخت کند! یعنی اینکه شرکت ایرتویا نماینده رسمی تویوتا در ایران موظف به 5 سال یا 150 هزار کیلومتر گارانتی و 10 سال پشتیبانی فنی برای خودرویی مانند "تویوتا کرولا" با دریافت تنها حدود دو میلیون تومان شده است! چنانچه بگوییم که نمایندگان غیر رسمی واردکننده خودرو بدون استفاده از کارت های بازرگانی اجاره ای، پرداخت تمام حقوق و عوارض مترتب بر "ورود" و "توزیع" کالا اقدام به فروش خودرو می کنند ناگفته پیداست که تجارت واردات خودرو برای نمایندگان غیر رسمی بسیار پرسود است چراکه در نهایت این نماینده رسمی خودروساز خارجی در کشور و مشتری است که با یکدیگر و تا پایان استفاده از یک خودرو در ارتباط هستند و از یکدیگر خدمات می خواهند! در اینجا قصد حمایت صرف از نمایندگان رسمی خودروسازان خارجی در کشور را نداریم اما یادمان نرود "مشتری" و "خریدار" دغدغه اول و آخرش بعد از موضوع کیفیت، خدمات پس از فروش مطلوب از سوی تولیدکنندکان و فروشندگان خودرو است پس قضاوت در خصوص اظهارنظرهای چند روز گذشته برخی واردکنندگان غیر رسمی را به شما واگذار می کنیم؟ همراهان عزیز در مطلب کوتاه دیگری موضوع "اصالت خودرو" در واردات خودرو را با یکدیگر مرور خواهیم کرد.
کد خبر 55470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مصرف کننده ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۷
    8 0
    به تمامی خودروهای وارداتی می بایست از طرف نمایندگیهای انها درداخل کشور خدمات گارانتی که از سوی کارخانه تولید کننده تعهد شده داده شود واین سه درصد عوارض هم باج سبیل می باشد که از وارد کنندگان متفرقه از طرف نمایندگیها دریافت می شود.
  • رضا ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
    7 0
    مگر گارانتی تویوتا جهانی نیست !؟ پس اگر ایرتویا نماینده تویوتا در ایران می باشد چرا باید 3 درصد اضافه پرداخت شود؟ در ضمن ایرتویا قطعات و خمات را به قدری گران می دهد که قطعا هیچ ضرری نمی کند و درآمد زیادی هم دارد. از طرف دیگر مگر چند دستگاه تویوتا در مدت 5 سال مشکل جعبه دنده و موتور پیدا می کند؟
  • محمد ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
    0 0
    اتفاقا این باج سیبیل نیست ، بهتر اینه که این 3 درصد گرفته نشه و مثل گذشته وارداتی کننده ها بدون گارانتی خودروی خود را بفروشند . من برعکس شما فکر میکنم این 3 درصد برای وارد کننده ها منفعت بیشتری داره چون دارند با پرداخت 3 درصد هم قیمت شرکت میفروشن چون میکن کارانتی دارن