به گزارش «پرشین خودرو»، همین مساله باعث شده که هایلوکس و مدل های مختلف لندکروزر توسط ارتش ها و حتی گروه های تروریستی به کار گرفته شوند.
ستاد فرماندهی عملیات ویژه ایالات متحده آمریکا (SOCOM) اخیرا با کمپانی Battelle Memorial قرارداد مشروط 170 میلیون دلاری امضا کرده که در صورت نهایی شدن این شرکت متعهد می شود در طول 5 سال آتی 556 دستگاه خودروی ویژه برای جابجایی نیروها و یا استفاده عملیاتی در اختیار ارتش بگذارد.
این خودروها که شامل فورد رنجر، لندکروزر سری 70 و هایلوکس می شود، در بخش های مختلف خود مورد بازنگری و تقویت قرار گرفته و در برابر حملات احتمالی از سرنشینان خود محافظت خواهند کرد.
هدف کلی این قرارداد توسعه خودروهایی با ظاهری کاملا معمولی است که به نیروها اجازه دهد بدون جلب توجه و با امنیت بالا در خیابان های کشور مورد تهاجم تردد کرده و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
از میان 556 خودروی سفارش داده شده، 396 دستگاه زره پوش خواهند بود که البته این ویژگی از روی ظاهر خودرو قابل تشخیص نیست.
اما نکته جالب که ما را به سمت تهیه این خبر ترغیب کرد اینست که اکثر خودروها از خانواده لندکروزر سری 70 و بصورت دقیق تر از مدل های 76 و 79 خواهند بود.
این سری با حفظ شکل جعبه ای خود از سال 1984 روی خط تولید قرار داشته و مدل های مختلف آن سالهاست که در کشور ما نیز حضور دارد.
لندکروزر سری 70 که فاقد امکانات رفاهی است، با گذشت سال ها به واسطه عملکرد فوق العاده قابل اعتماد خود هنوز جایگاه ویژه ای در بین محصولات جان سخت دارد.
خودروهایی با برند تویوتا برای سربازان آمریکایی خریداری شده اند؛ سربازان همان ارتشی که در سال 1945 با بمب های اتمی باعث جان باختن 129000 شهروند ژاپنی شدند.
اگر این نکته طعنه آمیز را در کنار حضور انبوه خودروهای ژاپنی در خیابان های آمریکا قرار دهیم به این نتیجه می رسیم که چشم بادامی های سخت کوش و البته باهوش با جابجایی میدان جنگ، فلزات خود را به جای ساخت سلاح صرف تولیداتی کرده اند که اقتصاد آن ها را بیمه کرده است.
فروش هر خودروی ژاپنی به یک آمریکایی برابر است با آرامش و امنیت اقتصادی چند فرد ژاپنی.
منبع: دیجیاتو
نظر شما