وی 22 آذرماه 1351 دریک خانواده سرشناس در بندرعباس زاده شد. کودکیاش در کنجکاوی، نوجوانیاش و جوانیاش در جهانی اندیشیدن گذشت. اینک دنیای بسیار متفاوتی دارد که لذت مطالعه و الگو شدن دارد. سایکل توریست سختکوشی که با دوچرخه به 68 کشور دنیا سفرکرده است به گفتوگو با خبرنگار ایسنا، پرداخت که در متن زیر آمده است:
سایکل توریست
با پیمایش مقتدرانه از خلیجفارس تا قطب شمال، پیمایش شجاعانه دور امارات متحده عربی بانام خلیجفارس، پیمایش دوره قاره پهناور آسیا، پیمودن از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب قاره سبز اروپا با دوچرخه، مخترع اولین دوچرخه دریایی کشور، چندین بار مسیر دریایی بندرعباس- پایتخت اقتصادی ایران تا جزیره زیبای هرمز – پایتخت زمین شناسان دنیا، قشم – بزرگترین جزیره غیرمستقل دنیا و لارک- جزیره زیبای هرمزگان را پیمود.
نخستین" سی سایکل ران" در جهان است که توانسته حدفاصل ایران و کشور عمان – از بندر جاسک تا بندر مسقط- را با دوچرخه دریا بپیماید.
جهانگرد دونده و شناگر
نخستین اسکای رانر هرمزگان است که برای اولین بار 20 کیلومتر از ارتفاعات گنو را به مدت 2 ساعت و چهلوسه دقیقه به مناسبت هفته هوای پاک و با پیام دوباره آسمان آبی، دوید. پیمایش دو استقامت از غرب تا شرق بندرعباس به مناسبت هفته سلامت و دور جزیره ابوموسی به مناسبت بزرگداشت خلیجفارس و شنا بین بندرعباس و جزیره هرمز به مناسبت بزرگداشت خلیجفارس از دیگر افتخارات این جهانگرد دونده و شناگر است.
اسکای رانینگ
پیمایش کشورهای ارمنستان، گرجستان، ترکیه، اربیل عراق، بلغارستان، صربستان، مجارستان، اسلواکی، لهستان، المان و اروپای شرقی با موتورسیکلت باهدف معرفی رشته اسکای رانینگ به استان هرمزگان را نیز در کارنامه ورزشی دارد.
تألیفات
تألیف 5 کتاب جغرافیای آب، خاک و هوا، جغرافیای سرزمینهای جنوب و جنوب شرقی ایران، آب، خاک و هوا، رهآورد سفر به هندوستان (سفر به هندوستان با کمترین هزینه)، گامی در جهت رشد شخصیت اجتماعی نوجوانان؛ سفرنامه از خلیجفارس تا قطب شمال با دوچرخه؛ از وی پژوهشگر توانمندی ساخته است.
لوحهای سپاس
موفق به دریافت لوحهای سپاس و تندیس خلیجفارس از رئیس مجلس شورای اسلامی، استاندار هرمزگان، مدیرکل آموزشوپرورش استان هرمزگان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، شهردار بندرعباس و مدیرکل حفاظت محیطزیست شده است.
سفر به دور کره زمین
برنامه جدیدش سفر با موتورسیکلت به دور کره زمین است. هدفش از این سفر مهیج تنها جهانگردی نیست بلکه معرفی جاذبههای گردشگری ایران به تمام دنیاست. جهانگردان زیادی تاکنون با پیامهای جهانی گوناگون نظیر صلح، کمک به کودکان بیسرپرست، بیماران سرطانی و ... سفرکردهاند اما این نخستین باری است که یک جهانگرد با معرفی جاذبههای میهنش قدم در این راه پرمخاطره اما شیرین گذاشته است. یکی از اولویتهایش در این سفر طولانی شناسایی شهرهایی است که با شهرهای ایران خواهرخواندگی داشته یا شباهت بسیار زیادی به آنها دارند.
آخرین سفر
تابستان امسال را نیز غنیمت دانست و سفر دور دنیا را به مدت 45 روز در کشورهای ارمنستان، گرجستان، ترکیه، بلغارستان، رومانی، اسلواکی، مجارستان، المان و هلند را طی 2 مرحله پیمود و اول مهرماه وارد بندرعباس شد. امیری به دلیل اینکه دبیر است، در انتظار موافقت مرخصی مسئولان آموزشوپرورش است تا پایان مهر با موتور کشورهای لهستان، المان، هلند بلژیک، فرانسه، سوئیس، ایتالیا و یونان را بپیماید و مجدداً به ایران بازگردد.
سفر بعدی
سفر قاره آفریقا مقصد بعدی این جهانگرد هرمزگانی است اما با مشکل دریافت ویزا مواجه شده است. او میگوید دریافت ویزا برای حدود 50 کشور در ایران امکانپذیر نیست و باید وزارت امور خارجه ویزا صادر کند از طرفی وزارت امور خارجه میگوید باید وزارت ورزش و جوانان در این زمینه درخواست دهد که به وزارت ورزش مراجعه کردهام که همچنان در سردرگمی روادید هستم و دچار کلافگی شدهام.
منبع:ایسنا
نظر شما