کد خبر 71027
۱۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳

پرشین خودرو: در کنفرانس مطبوعاتی ابعاد مختلف گزارش ملی پلاسکو تبیین خواهد شد.

به گزارش پرشین خودرو، محمدتقی احمدی با بیان این که این هیات گزارش ملی حادثه ساختمان پلاسکو را به محضر رییس‌جمهوری و مدیران سازمان های ذیربط ارایه کرده است، گفت: دکتر روحانی ضمن تقدیر از زحمات هیات ویژه به دلیل انجام این کار مهم در مدت کوتاه دو ماهه بر اهمیت تبیین ابعاد مختلف این گزارش به افکار عمومی و نخبگان از طریق رسانه ها تاکید کردند.

رییس دانشگاه تربیت مدرس در ادامه گفت: رییس جمهوری تاکید کردند که این گزارش ملی به طور کامل به مردم، نخبگان و همه سازمان ها و دستگاه هایی که مخاطب این گزارش قرارگرفته اند، ارایه شود و هیات پس از دریافت نظرات متخصصان، مردم و سازمان ها گزارش نهایی خود را در یک ماه آینده منتشر کند.

احمدی تاکید کرد: به همین دلیل در کنفرانس مطبوعاتی روز شنبه ساعت ۱۱ صبح در محل سالن جابر بن حیان دانشگاه تربیت مدرس که با حضور اعضای هیات ویژه ، اصحاب مطبوعات، نخبگان دانشگاهی و کارشناسان حوزه های مختلف برگزار می شود ابعاد مختلف گزارش ملی پلاسکو تبیین خواهد شد.

کد خبر 71027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha