کد خبر 71659
۲۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
کره، آئودی‌های معیوب را به آلمان پس فرستاد

پرشین خودرو: آئودی کره‌جنوبی اعلام کرد 13 هزار خودرو را که مجهز به ابزار تقلب در میزان انتشار گازهای آلاینده بودند، از کره به آلمان بازمی‌گرداند.

به گزارش پرشین خودرو، به نقل از  سایت خبری اینوستر، لی سو جین، سخنگوی آئودی کره در این باره گفت: «قصد داریم خودروهای باقی مانده را به آلمان برگردانیم. هم اکنون درحال مذاکره درباره جزئیات و برنامه زمانی برای این کار هستیم.» آئودی کره خودروهایی را که از یک‌سال قبل در مقر این شرکت انبار شده‌اند به آلمان باز‌می‌گرداند.

براساس اعلام این شرکت، هزار و 500 دستگاه خودرو، شامل آئودی ای1، آئودی ای3 و فولکس‌واگن گلف در ماه مارس به آلمان بازگردانده شدند. درپی رسوایی تقلب فولکس‌واگن در میزان انتشار گازهای آلاینده، دولت کره‌جنوبی فروش خودروهای دیزلی فولکس‌واگن و آئودی را در این کشور ممنوع کرد. واحد آئودی کره تصمیم گرفته است این خودروها را به آلمان بازگرداند، زیرا اعطای مجدد مجوز فروش به این خودروها زمان زیادی طول می‌کشد و این خودروها قدیمی می‌شوند.

دنیای اقتصاد

کد خبر 71659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha