کد خبر 72294
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹

پرشین خودرو: مدتی است اپلیکیشن جالبی بنام "فیس‌اپ" بیشتر کاربران گوشی‌های هوشمند حتی چهره‌های معروف را درگیر خود کرده است؛ حال سوالی که ایجاد می‌شود این است که کارکرد این برنامه چگونه است و فیس اپ با چه مکانیزمی ما را پیر، جوان، زن یا مرد می‌کند؟

به گزارش«پرشین خودرو»، مدتی است اپلیکیشن جالبی بنام "فیس‌اپ" بیشتر کاربران گوشی‌های هوشمند حتی چهره‌های معروف را درگیر خود کرده است؛ حال سوالی که ایجاد می‌شود این است که کارکرد این برنامه چگونه است و فیس اپ با چه مکانیزمی ما را پیر، جوان، زن یا مرد می‌کند؟

 
«فیس‌اپ» چطور کار می‌کند؟ 
 

به نقل از تک‌کرانچ، این روزها اپلیکیشن فیس‌اپ(FaceApp) در سراسر جهان مورد استقبال کاربران قرار گرفته است.

این برنامه می‌تواند با ایجاد تغییرات ظاهری در چهره، سن، جنسیت و ویژگی‌های ظاهری موجود در چهره را با توجه به انتخاب کاربر تغییر دهد.

ایده تولید برنامه‌هایی که چهره را تغییر می‌هند جدید نیست اما نزدیک‌ بودن نمونه‌های فیس‌اپ به واقعیت و طبیعی بودن چهره‌های تغییر یافته مهمترین ویژگی‌های این اپلیکیشن است.

این برنامه تحت نظر گروهی از برنامه‌نویسان روسی در سن‌پترزبورگ تولید شده است.

در این برنامه از الگوریتم‌های یادگیرنده هوش مصنوعی بر مبنای شبکه‌های عصبی استفاده شده است.

یاروسلاو گونچاروف (Yaroslav Goncharov) رئیس تیم برنامه‌نویسان این برنامه می‌گوید: ما از فناوری جدیدی بر مبنای شبکه‌های عصبی استفاده کردیم که می‌تواند تغییراتی واقعی و طبیعی در صورت افراد ایجاد نماید.

وی افزود: تفاوت اصلی ما با دیگر برنامه‌ها واقعی بودن تصاویر تغییریافته است. برنامه‌های دیگر با فیلترگذاری روی تصاویر صرفا در پی ایجاد تغییرات خنده‌دار روی چهره هستند اما فیس‌اپ با اسکن اجزای مختلف صورت می‌تواند حالت‌ آنها را در وضعیت‌های مختلف شبیه‌سازی کند.

گونچاروف خاطرنشان کرد: تا جایی که من اطلاع دارم هیچ طرح، تحقیق و یا مقاله‌ای که بتواند تغییرات روی تصاویر را با کیفیت فیس‌اپ تولید کند منتشر نشده است.

گونچاروف گفت: برنامه با توجه به انتخاب کاربر اجزای صورت را با استفاده از اندازه‌گیری‌های مختلف و الگوریتم‌های موجود تغییر می‌دهد ولی این موضوع به همین سادگی اتفاق نمی‌افتد.

برای اضافه کردن یک خنده ساده به چهره کارهای زیادی باید انجام بگیرد. لبخند صرفا در لب تغییر حالت ایجاد نمی‌کند بلکه حالت چشم‌ها، ابروها، گونه‌ها و حتی پیشانی باید مورد توجه قرار بگیرد و فناوری هوش مصنوعی موجود در برنامه سعی می‌کند مناسب‌ترین انتخاب را برای هر حالت انجام دهد.

ثابت نگه داشتن نسبت اجزای صورت با توجه به نغییرات اعمال شده مهم‌ترین بخش تغییر چهره محسوب می‌شود که فیس‌اپ به خوبی توانسته از پس آن بربیاید و این موضوع در باورپذیر بودن چهره تغییر یافته کاملا مشهود است.

در برنامه‌نویسی این برنامه، چهار برنامه‌نویس تمام‌وقت در هشت ماه هسته اصلی فناوری را با استفاده از برخی کتابخانه‌های متن‌باز گوگل تولید کرده‌اند.

گونچاروف در رابطه با استفاده از این منابع گفت: در نگاه اول با این منابع شما هیچ چیزی نمی توانید بسازید اما ما با هشت ماه کار مداوم موفق به انتشار اولین نسخه از برنامه شدیم.

تولیدکنندگان این برنامه اعلام کرده‌اند که با گسترش استفاده کاربران از این برنامه تلاش می‌کنند قدرت برنامه را در بروزرسانی‌های بعدی افزایش دهند تا نتایج باز هم واقعی‌تر و طبیعی‌تر شوند.

 

 

 

منبع: ایسنا

کد خبر 72294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha