/دنیای خودرو/

فراخوان فیات درپی مشکل نرم‌افزاری

کد مطلب 73144
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۴
فراخوان فیات درپی مشکل نرم‌افزاری
73144

پرشین خودرو: فیات‌کرایسلر اعلام کرد به‌دلیل مشکل نرم‌افزاری که مانع از عملکرد کیسه‌های هوا و کمربند می‌شود، حدود یک میلیون دستگاه وانت رم را در آمریکای شمالی فراخوان می‌کند.

به گزارش پرشین خودرو، فیات‌کرایسلر اعلام کرد از یک مورد مرگ، یک مورد جراحت و دو مورد تصادف در اثر این مشکل مطلع شده است.


بر اساس اعلام این خودروساز، یک کد نادرست به‌طور موقت کیسه‌های هوای کناری و کمربند ایمنی را از کار می‌اندازد. این فراخوان شامل رم 1500 و 2500 مدل سال‌های 2013 تا 2016 و رم 3500 مدل‌ سال‌های 2014 تا 2016 می‌شود. فیات‌کرایسلر اعلام کرد نرم‌افزار این خودروها را به‌طور رایگان دوباره برنامه‌نویسی می‌کند.


سخنگوی فیات‌کرایسلر گفت:«هیچ مدرک قطعی وجود ندارد که این مشکل نرم‌افزاری موجب دو تصادفی شده که یکی از آنها با تلفات جانی همراه بوده است. با این وجود این خودروساز به‌طور پیشگیرانه دست به فراخوان می‌زند.»

کد مطلب 73144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha