کد خبر 79258
۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷
فولکس واگن T-ROC، رانندگی با طعم آرامش

پرشین خودرو: سال 92 شمسی بود که فولکس واگن در نمایشگاه ژنو سوییس، خودروی SUV جمع و جور مفهومی تحت عنوان T-ROC را معرفی کرد که مورد تحسین بسیاری از وبسایت‌ها و کارشناسان صنعت خودروسازی قرار گرفت و ما هم در پرشین خودرو آن را تحت پوشش قرار دادیم.

به گزارش پرشین خودرو، حالا با گذشت تقریبا 4 سال از معرفی نسخه کانسپت، کمپانی خودروسازی فولکس واگن با نسخه نهایی این خودرو مهمان رسانه‌های بین المللی شده است که در ادامه قصد داریم مروری کلی بر روی آن داشته باشیم.
همانطور که گفتیم، فولکس واگن T-ROC در دامنه ماشین‌های SUV جمع و جور قرار می‌گیرد که در نسخه کانسپت آن برای اولین بار ایده سقف دوتکه با قابلیت نصب و جداکردن بر روی آن اجرا شده بود که به راحتی می‌توان سقف را برداشت و یا نصب کرد. اما برای رسیدن به مرحله نهایی و گرفتن تاییدیه برای تولید، کمپانی خودروسازی فولکس واگن یکسری تغییرات اساسی بر روی آن پیاده کرده است که به نظر می‌رسد دیگر خبری از برداشتن سقف اتومبیل به صورت دستی در این خودروی شاسی بلند جمع و جور نباشد.
از دیگر امکانات استفاده شده در خودرو هم طبق اطلاعات منتشر شده توسط فولکس واگن می‌توان به مورادی همچون دوربین دید جلو و عقب، حالات عملکردی خیابان، آفرود و برف، چراغ‌های تمام LED و مه شکن‌های بزرگ و ... اشاره کرد که در کنار مواردی نظیر چراغ‌های تمام LED عقب، رینگ‌های بزرگ و همچنین DNA بسیار خوب این خودرو، یک ظاهر بسیار زیبا و جذاب برای شاسی بلند T-ROC بدست آمده است که در کنار طراحی بسیار خوب فضای داخل کابین تکمیل می‌شود.
برای طراحی و ساخت این خودروی شاسی بلند نیز شرکت خودروسازی فولکس واگن از طول 4234 میلی متر، عرض 1819 میلی متر بدون محاسبه آینه‌های جانبی، ارتفاع 1573 میلی متر و همچنین از فاصله 2603 میلی متر برای نصب محورهای جلو و عقب نسبت به یکدیگر استفاده کرده است که در مجموع با 252 میلی متر طول کمتر و همچنین قرار گیری بر روی پلتفرم MQB، یک خودروی شاسی بلند کوچک تر از "تیگوان" به شمار‌ ‌می‌رود که می‌تواند یک موفقیت چشمگیر برای فولکس واگن داشته باشد، هرچند ناگفته نماند که از این ابعاد و اندازه، کمپانی خودروسازی فولکس واگن موفق به دریافت 445 لیتر فضای بار استاندارد در نسخه‌های 5 سرنشین این خودرو شده است.
در مدار قدرت هم فولکس واگن بر روی مدل‌های پایه از یک پیشرانه 1 لیتری TSI استفاده کرده است که متصل به جعبه دنده 6 سرعته بوده و قادر به تولید 114 اسب بخار قدرت خواهد بود، اما علاوه بر این پیشرانه اولیه، شرکت خودروسازی فولکس واگن از یک پیشرانه 1.5 لیتری TSI و همچنین یک پیشرانه قدرتمند 2 لیتری TSI نیز استفاده کرده است که به ترتیب 148 و 188 اسب بخار قدرت دارند.

کد خبر 79258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha