به گزارش پرشین خودرو، سیستم موتورسیکلتهای انژکتوری متفاوت از کاربراتوری بوده و با خرابی یکی از قطعات تعمیر آنها با مشکلات خاصی روبهرو خواهد شد.
همین امر یکی از دلایلی است که متقاضیان را در خرید آنها مردد کرده است. با توجه به مشکل خدماتدهی آنها و نیز نبود تخصص لازم برای تعمیر این نوع موتورسیکلتها در کشور باید پیش از فروش راهکاری برای تعمیر آنها درنظر گرفته شود و آموزشهای لازم به تعمیرکاران داده و تعداد برگشتی به کارخانه کمتر شود زیرا اگر مصرفکننده از خدماتدهی آن رضایت نداشته باشد به کارخانه تولیدکننده ارجاع میدهد.
گفتنی است استفاده از موتورسیکلتهای انژکتوری به دلیل مشکلات خدمات آن خطرپذیری زیادی را برای مصرفکنندگان به دنبال دارد و برنامهریزان در این بخش باید پاسخگو باشند. توقف یکباره تولید کاربراتوریها و اجبار تولید موتورسیکلتهای انژکتوری بدون مطالعه تصمیمی غیرمنطقی بود و لازم بود پیش از اجرایی کردن طرح گفتوگویی با کارشناسان فعال صنعت موتورسیکلت میشد؛ کسانی که شناخت نسبی از بازار و محصولات داشتند.
مشورت و راهنمایی گرفتن حداقل خطا را در کارها بهدنبال دارد و هزینه زمانی و مالی کمتری از بین میرود.هماکنون در کشورهای هند و چین که بخش زیادی از نیاز بازار داخل را تامین میکنند موتورهای انژکتوری اجباری نشده اما تا امروز از این کشورها مدلهای انژکتوری مختلفی خریداری شده است. پرسش این است که چرا باید تولید موتورسیکلتهای انژکتوری در کشور اجباری شود در شرایطی که تاکنون زیرساختهای تولید آنها فراهم نشده است؟
با تصمیمهای شتابزده باید منتظر چالشها و مشکلات بسیاری بود به طوری که امروز بهنوعی تولید موتورسیکلت در کشور متوقف شده و به حداقل خود رسیده است ضمن آنکه بازار تقاضا نیز راکد است درحالیکه انبارها مملو از موتورسیکلتهای ساختهشده در دو ماه پایانی سال ۹۵ است.
حبیبالله محمودان - نایبرئیس انجمن قطعهسازان موتورسیکلت کشور
گسترش صنعت
پرشین خودرو: در حالی که از سال گذشته تولید موتورسیکلت کاربراتوری متوقف شد تاکنون جریان تولید موتورسیکلتهای انژکتوری نیز به حد مطلوبی نرسیده است به طوریکه از ابتدای سال ۹۶ تولید موتورسیکلتهای انژکتوری در حالت آزمون و خطا بوده و تاکنون مدلهای موتورسیکلت انژکتوری که در کارخانهها تولید شده هیچیک مطلوب تولیدکنندگان نبوده و بازارشان راکد است.
کد خبر 82072
نظر شما